Allemaal Mensen

Regie | 22 sept t/m 24 nov 2018

Hoe nu mens te zijn?

Stel je voor. Je koopt een kaartje voor een voorstelling zonder dat je weet waar het over gaat. Er is geen verhaal, geen script, het is geen stuk dat al eeuwenlang wordt gespeeld. Kortom, niets dat verwijst naar iets wat je eerder hebt gezien, waardoor je weet wat je kunt verwachten. Een ding staat van te voren vast: het gaat over de mens, over jou, en mij, en de wereld om ons heen. We zijn tenslotte allemaal mensen.

Op zoek naar elkaar
“Ik wil niet laten zien dat de wereld kut is, dat weten we al. Ik wil laten zien dat we elkaar hebben en dat dat de redding is. We moeten niet op zoek naar de waarheid, maar naar elkaar.” Dat is precies wat regisseur Marcus Azzini met Allemaal Mensen gaat doen. Samen met een grote groep podiumkunstenaars vanuit diverse disciplines betreedt hij elke avond het podium en maakt hij de schouwburg tot een gemeenschapshuis, een ontmoetingsplaats. Wie ben jij, wie ben ik, wat houdt ons bezig en waarin kunnen we elkaar vinden? Allemaal Mensen laat zich niet voorspellen, maar beweegt mee met de actualiteit van de dag. Met wat we nu voelen en wat nu relevant is.

Een onvergetelijk avontuur
Maak je op voor een groot avontuur. Allemaal Mensen is een bad, waar je in duikt en een paar uur later weer boven komt. Geïnspireerd, geprikkeld en door elkaar geschud. Neem twee uur van je dag en gun het jezelf en anderen om hierbij te zijn, dit mee te maken. Misschien falen we, misschien wordt het geweldig. Onvergetelijk wordt het zeker.

concept en regie Marcus Azzini | spel o.a. Marcus Azzini, Eva Bartels, Ludwig Bindervoet, Joy Delima, Milou van Duijnhoven, Kendrick Etmon, Rabbi Jallo, Minne Koole, Gery Mendes, Annica Muller, Rick Paul van Mulligen, Florian Myjer, Casper Nusselder en Tim Olivier Somer en Niek Vanoosterweyck | vormgevingsadvies Ruben Wijnstok | dramaturgie Madelon Kooijman | regie-assistent Jan Julius Wintermans

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in