Randprogramma

Randprogramma

Cinema & Theater | een bijzondere cross-over

Naar de film, een goed gesprek over film en daarna naar de voorstelling Cinema.

De nieuwste voorstelling Cinema, in regie van Jeroen De Man, gaat over film en het leven. Alle reden voor ons om een bijzonder randprogramma samen te stellen met een aantal filmhuizen in Nederland. We koppelden Joyce Roodnat aan Jeroen De Man, vroegen de filmhuizen een passende film te programmeren en ontwikkelden een aantrekkelijke combi-deal voor €45,00. Een goed gesprek, lekker eten, film & Cinema

Focus Filmtheater Arnhem beet het spits af, daarna was het de beurt aan LUX Nijmegen en op zaterdag 8 december slaan we samen met de Verkadefabriek Den Bosch de handen ineen. 

Programma zaterdag 8 december 2018

16.00 uur | Filmzaal 5 | Otto e Mezzo
Sleutelfilm in het oeuvre van Fellini (La dolce vita) die gezien wordt als een van de meest markante regisseurs van de 20e eeuw. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat hij overleed. Zijn film Otto e Mezzo, over het gebrek aan inspiratie, is net digitaal gerestaureerd en in schitterend zwart-wit gedraaid. Met hoofdrollen voor Marcello Mastroianni en Claudia Cardinale, en muziek van Nino Rota. Een Italiaanse klassieker!

18.15 uur | Foyer | Einde film en Pasta!
Passend bij de film: goed Italiaans eten! Schep lekker op bij het pasta buffet. De bar is open mocht je een drankje willen kopen (eigen kosten).

19.00 uur | Serre | Een dubbelgesprek Joyce Roodnat & Jeroen De Man
In een uniek dubbelgesprek vertelt Jeroen De Man over zijn liefde voor film en waarom hij viel voor het script van Cinema. Kunst & Cultuur journalist van de NRC, Joyce Roodnat, praat met Jeroen over zijn keuzefilm Otto e Mezzo en vertelt meer over hoe de genres film en theater met elkaar verbonden zijn. Verheug je op een bevlogen gesprek over film, theater en klassiekers. 

20.30 uur | Grote Zaal | Cinema


KAARTJES
Complete programma: €45 / Supporter €41 / Theaterpas of Jaarkaart €15
Natuurlijk kun je ook alleen voor de theatervoorstelling kaartjes kopen a €20 / Supporter €18

Bestel hier je kaarten>>>

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in