Arnhemse Uitnacht

| 25.01.19 | 20:30 - 00:30

Arnhemse Uitnacht

Tijdens de 2e Arnhemse Uitnacht op vrijdag 25 januari 2019 presenteren tientallen instellingen, organisaties en kunstenaars zich op diverse locaties in de Arnhemse binnenstad. Je kunt de hele avond én nacht geheel gratis talloze optredens, acts en programma’s bijwonen. En ook dit jaar doen wij weer mee, maar dit keer kan je Oostpool bewonderen in het Stadstheater Arnhem!  

Toneelgroep Oostpool #backstage
in het Stadstheater

Toneelgroep Oostpool neemt je mee op de meest onverwachte, intieme, theatrale en verrassende backstagetour die je ooit had. Laat je meevoeren door kelders, kleedkamers en krochten. Ontdek de plekken waar de echte magie van theater tot stand komt. Open deuren die normaalgesproken gesloten blijven, zie opwindende performances, korte acts, absurde installaties en oogstrelende dans. Gastregisseur Charli Chung en de huisregisseurs van Toneelgroep Oostpool werken tijdens deze theatrale rondleiding samen met makers, dansers, musici, ontwerpers en beeldend kunstenaars uit Arnhem en daarbuiten.

Elk kwartier start er een gratis tour die laats biedt aan 30 deelnemers De reis duurt een uur. En de rondleiders? Die zijn even onverwacht als de backstagetour zelf. Come and see for yourself! Toneelgroep Oostpool #backstage is ruig, intiem, esthetisch en onverwacht. Zo zag je het Stadstheater nog nooit.

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in