KIDS - JONG

Charli Chung

| 24 sept t/m 17 dec 2018

Trailervoorstelling 12+

Raf, Blondie, Vanessa en Tank hangen elke dag samen op een bankje in het park. Geen idee waar hun ouders zijn en aan school heb je sowieso niks. Ze hebben zwaar het gevoel dat ze helemaal alleen zijn at the end of the fucking world. Ze hebben niks, maar ze willen alles. Daarom beginnen ze een gevaarlijk spel. KIDS is een voorstelling die laat zien wat er gebeurt als je zonder liefde opgroeit in deze harde wereld.  

Regisseur Charli Chung studeerde in 2017 af met zijn lovend ontvangen voorstelling The Dreamers. Hij werkt sindsdien als vaste maker bij Frascati producties. Charli is met zijn voorstelling Bij jou begin ik genomineerd voor De BNG Bank Theaterprijs. Een prijs ter stimulering van jong theatertalent tot 35 jaar. Samen met het Nederlands Theater Festival reikt het BNG Cultuurfonds jaarlijks De BNG Bank Theaterprijs uit. De meest veelbelovende theatermakers tot 35 jaar die met een voorstelling op tournee zijn kunnen bij verrassing voor de prijs worden genomineerd.

KIDS is een coproductie van Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool en reist in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer langs scholen, festivals en theaters. 

tekst Roeland Hofman | regie Charli Chung | met Abe Dijkman, Kim Karssen, Thomas van Luin en Romy Vreden | vormgeving Studio Koen Steger | kostuums Charli Chung

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in