Oostpool Weekend in het Stadstheater

| 18.04 t/m 20.04.2019

Oostpool Weekend in het Stadstheater

Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april neemt Oostpool voor een heel weekend de regie over van het Stadstheater. Tijdens het Oostpool Weekend maak je kennis met onze voorstellingen, talentvolle makers die we graag een podium geven, kijkjes in het maakproces en onderwerpen en mensen die ons inspireren.

Artistiek directeur en regisseur Marcus Azzini trapt op donderdag 18 april het weekend af met een masterclass. De acteurs gaan in de middag aan de slag, maar vanaf 20.30 uur gaan de deuren open voor publiek en maak je kennis met Marcus’ werkwijze en de groep acteurs. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april strijkt Bambi met zijn dierengevolg neer in het Stadstheater; het tweede deel in de theaterreeks What’s in a fairytale?! door huisregisseur Sarah Moeremans. En met je kaartje voor de voorstelling Bambi schuif je zaterdagmiddag gratis aan in Bambi’s Jagerscafé.

Don Caravaggio, de nieuwste en bejubelde voorstelling van de jonge regisseur Charli Chung, is te zien op vrijdagavond. Deze voorstelling komt speciaal voor dit weekend naar Arnhem en is verder alleen in Amsterdam te zien. De vroege zaterdagavond is voor de cast van Small Town Boy. Deze voorstelling, onder regie van Marcus Azzini, is deze zomer te zien tijdens Pride Amsterdam. De spelers, waaronder Rick Paul van Mulligen en Florian Myjer, doen een lezing van het stuk. Een prille eerste kennismaking. En meteen daarna neemt Annica Muller de kleine zaal over met haar voorstelling Burning Butterfly. Net als Rick Paul en Florian, speelde Annica in de voorstelling Allemaal Mensen.

Kaarten en combi-tickets voor het Oostpool Weekend koop je op de site van Stadstheater Arnhem via de linkjes in onderstaand programma!

Programma Oostpool Weekend in het Stadstheater

Donderdag 18 april
20:30 Masterclass met acteurs| Een uniek kijkje in het werkproces van Marcus Azzini

Vrijdag 19 april
19:15 inleiding Bambi | The making of #therealbambi
20:15 Bambi | Het eens zo onschuldige hertje neemt de regie. Letterlijk!  
20:30 Don Caravaggio| Oostpool tipt jonge maker en gastregisseur Charlie Chung

Zaterdag 20 april
15:00 Masterclass JOOST | Workshop van Kharim Amier, spelen met tekst en filmgenres (14+)
16:30 Bambi’s Jagerscafé | Wat is goed? Wat is fout? Lekker morrelen aan je moreel kompas
19:00 lezing Small Town Boy * |Een eerste kennismaking met de cast en het stuk
19:15 inleiding Bambi | The making of  #therealbambi
20:15 Bambi | Het eens zo onschuldige hertje neemt de regie. Letterlijk!  
20:30 Burning Butterfly* | Oostpool tipt jonge maker en actrice Annica Muller

Speciale aanbiedingen
* Zaterdag Combi-ticket: Lezing Small Town Boy + Burning Butterfly samen voor € 20,-

MET KORTING NAAR BAMBI
Koop je een kaartje voor één van de betaalde programmaonderdelen tijdens het Oostpool Weekend in het Stadstheater Arnhem, dan kost een kaartje voor Bambi slechts € 15,- (i.p.v. € 25,19).

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in