Maaltijd

Maaltijd

KOM JE ETEN?

Op 24 juli gaat onze nieuwe voorstelling Small Town Boy in première in Internationaal Theater Amsterdam. Maar voor het zover is, spelen we twee try-outs in Huis Oostpool en voorafgaand aan de voorstelling kun je genieten van een lekkere maaltijd in Huis Oostpool. Voor slechts € 25,-* krijg je een toegangskaartje voor de voorstelling en schuif je aan voor een maaltijd, inclusief drankje. De maaltijd bestaat onder andere uit goed gevulde maaltijdsoepen, brood & dips.

Tussen 18:45 en 19:30 uur wordt de maaltijd geserveerd (aanvang voorstelling 20:15 uur). We hebben ook aan de vegetariërs gedacht. Een kaartje voor de voorstelling (zonder maaltijd) kost € 18,50.

UPGRADE
Heb je al een kaartje en wil je ook graag mee eten? Koop dan hier je upgrade. Voor maar € 6,50 kun je genieten van de lekkere maaltijd, inclusief drankje.

Over Small Town Boy
Deze zomer maakt Toneelgroep Oostpool deel uit van de gloednieuwe zomerprogrammering van Internationaal Theater Amsterdam. Regisseur Marcus Azzini haalt Falk Richters Small Town Boy naar Nederland en heeft de hoofdrol weggelegd voor Rick Paul van Mulligen. Small Town Boy verwijst naar de hit van Bronski Beat, waarin een jongen zijn benauwde thuis achter zich laat en vertrekt naar een grote Europese stad om daar zichzelf en zijn seksualiteit te vinden. Na 2 try-outs in Arnhem gaat dit stuk in première tijdens Pride Amsterdam, waar slechts 10 keer gespeeld wordt... wees er dus snel bij!

* Vaste prijs. Niet te combineren met eventuele kortingen

Juni

  • vr 14-06-2019 18:45 Huis Oostpool Bestel
  • za 15-06-2019 18:45 Huis Oostpool Bestel

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in