Huis Oostpool | Toneelgroep Oostpool | Bas de Brouwer

Adres, route & parkeren

Adres Huis Oostpool

Huis Oostpool ligt aan de Nieuwstraat 58, in het centrum van Arnhem. De Nieuwstraat is een autoluwe straat.

Openbaar vervoer

Huis Oostpool ligt op 10 minuten lopen van NS station Arnhem Centraal. Klik hier voor de wandelroute.

Auto & parkeren

In de buurt van de Nieuwstraat zijn verschillende parkeergelegenheden. Wij raden Parkeergarage Rozet aan, gelegen aan de Langstraat. Hier betaal je € 2,52 per uur en na 18 uur slechts € 0,50 per uur. Klik hier voor meer informatie over Parkeergarage Rozet.

Let op: donderdag is koopavond in Arnhem. Het is dan extra druk in het verkeer en bij de verschillende parkeergarages. Ga op tijd van huis!

Fiets & parkeren

Kom je op de fiets, stal deze dan niet op de terrassen van onze buren, maar in het fietsenrek voor Huis Oostpool. Om de hoek, aan de Rijnkade, zijn ook voldoende fietsrekken.

Toegang voor minder validen

Huis Oostpool is een historisch pand met veel trappen. Het huis is zoveel mogelijk toegankelijk gemaakt voor minder validen, maar kent desondanks beperkingen. Alleen met een reguliere rolstoel (niet motorisch aangedreven) kan de theaterzaal worden bereikt. In de zaal is maximaal plaats voor twee rolstoelen.

Om ons op je komst voor te bereiden, vragen we je om tijdens je reservering of ten minste 3 dagen voorafgaand aan de voorstelling door te geven aan kassa@toneelgroepoostpool.nl of je met een rolstoel komt. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat er op die plek in de zaal een plek beschikbaar is. We reserveren dan desgewenst ook de naastgelegen stoel(en) voor je begeleider of gezelschap.

In ons huis en op onze verkoop zijn de bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing.

Sluiten