Allemaal Mensen in Carré | Toneelgroep Oostpool

Allemaal Mensen in Carré gratis voor VO bovenbouw en MBO

Leerlingen VO bovenbouw en MBO mogen op vrijdagmiddag 13 september gratis naar een speciale, verkorte versie van Allemaal Mensen in Carré

Goed nieuws voor docenten VO bovenbouw en MBO; op vrijdagmiddag 13 september spelen we een gratis, speciale, verkorte versie van Allemaal Mensen in Koninklijk Theater Carré.

Get Happy / Get Involved is een nieuw programma-format van het Nederlands Theater Festival, waarbinnen theatervoorstellingen worden gepresenteerd waarbij je gegarandeerd met een goed gevoel naar buiten komt. Geluk en betrokkenheid bij de ander staan in de speciaal geselecteerde voorstellingen centraal. De voorstellingen worden steevast ingeleid met een inspirerend, verrassend en optimistisch voorprogramma.

Voor deze eerste editie van Get Happy / Get Involved worden VO bovenbouw- en MBO klassen uit heel Nederland van harte uitgenodigd voor een middagje Allemaal Mensen in Carré. Comedian Howard Komproe is op 13 september Master of Ceremonies. Hij verzorgt op geheel eigen wijze de inleiding en vraagt zich af: kun je gelukkig worden van theater kijken?

Wil je erbij zijn met jouw klas? // Wacht dan niet te lang! Stuur een mailtje met daarin de naam van de school, het aantal leerlingen / klas(sen) en contactpersoon met naam, telefoonnummer en mailadres naar elles@tf.nl.

Overig nieuws

Meer nieuws

Sluiten