Route en bereikbaarheid

Routebeschrijving en informatie over parkeergelegenheid

Toneelgroep Oostpool
Nieuwstraat 58
6811 HX Arnhem
Tel: 026-4437655

Huis Oostpool is gesitueerd in het centrum van Arnhem, de Nieuwstraat is een zijstraat van de Rijnkade op loopafstand van het Centraal Station.
LET OP: Sinds kort loopt de Sint Jansbeek door de Nieuwstraat. Je kunt hierdoor niet meer met de auto voorrijden.

Via de A12 vanuit oostelijke richting (vanuit richting Oberhausen)

Verlaat de A12 ter hoogte van het knooppunt Velperbroek bij Arnhem via afrit 27. Neem op de rotonde de 4de afslag (N325 richting Nijmegen). Rij ongeveer 5,5 km rechtdoor totdat u het Gelredome aan uw linkerhand passeert (Batavierenweg). Sla bij de 2de verkeerslichten rechtsaf (Eldenseweg). Rijd over de Nelson Mandelabrug en sorteer rechts voor aan het eind van de lange bocht onderaan de brug (Roermondsplein). Sorteer rechtsvoor en sla bij de verkeerlichten rechtsaf (Weerdjesstraat). Sla bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Nieuwstraat. Parkeergarage Rozet bevindt zich aan de linkerkant van de Nieuwstraat. Wanneer u de parkeergarage verlaat gaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de Nieuwstraat op richting Rijnkade. Steek de Weerdjesstraat over en u vindt Huis Oostpool aan de rechterkant van de beek.

Via de A12 vanuit westelijke richting (vanuit Amsterdam/Utrecht/Den Haag)

Verlaat de A12 via de afslag Oosterbeek (afslag 25) richting Arnhem. Ga na 0,5 kilometer rechtsaf de Amsterdamseweg op (N224) richting Arnhem. Rij ongeveer 8 kilometer rechtdoor tot in Arnhem - Centrum, onder de Zypsepoort door en sla direct daarna rechtsaf het Willemsplein op. Neem de eerste afslag naar links richting Roermondsplein. Houd links aan en volg op het Roermondsplein de richting Arnhem-Centrum. Sorteer rechtsvoor en sla bij de verkeerlichten rechtsaf (Weerdjesstraat). Sla bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Nieuwstraat. Parkeergarage Rozet bevindt zich aan de linkerkant van de Nieuwstraat. Wanneer u de parkeergarage verlaat gaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de Nieuwstraat op richting Rijnkade. Steek de Weerdjesstraat over en u vindt Huis Oostpool aan de rechterkant van de beek.

Via de A50 vanuit noordelijke richting (vanuit Zwolle/Apeldoorn)

Verlaat de A50 via de afslag Apeldoornseweg richting Arnhem (N784). Houd na 5 kilometer links aan op de Apeldoornseweg. Ga na 0,5 kilometer rechtsaf de Jansbuitensingel op en houd links aan. Neem de eerste afslag naar links richting Roermondsplein. Houd links aan en volg op het Roermondsplein de richting Arnhem-Centrum. Sorteer rechtsvoor en sla bij de verkeerlichten rechtsaf (Weerdjesstraat). Sla bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Nieuwstraat. Parkeergarage Rozet bevindt zich aan de linkerkant van de Nieuwstraat. Wanneer u de parkeergarage verlaat gaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de Nieuwstraat op richting Rijnkade. Steek de Weerdjesstraat over en u vindt Huis Oostpool aan de rechterkant van de beek.

Via de A325 (vanuit Nijmegen)

Rijd via de A325 naar Arnhem totdat de snelweg eindigt. Sla bij de 1ste verkeerslichten linksaf, ter hoogte van het Gelredome (Batavierenweg). Sla bij de 2de verkeerslichten rechtsaf (Eldenseweg). Rijd over de Nelson Mandelabrug en sorteer rechts voor aan het eind van de lange bocht onderaan de brug (Roermondsplein). Sla bij de 2de verkeerslichten rechtsaf (Weerdjesstraat). Bij de verkeerslichten gaat u links af. Aan de linkerhand vindt u parkeergarage Rozet. Wanneer u de parkeergarage verlaat gaat u linksaf en daarna direct rechtsaf de Nieuwstraat op richting Rijnkade. Steek de Weerdjesstraat over en u vindt Huis Oostpool aan de rechterkant van de beek.

Met openbaar vervoer (vanaf NS Station Arnhem)

Huis Oostpool ligt op loopafstand van het NS Station. Vanuit station linksaf naar het centrum van Arnhem lopen. Het Willemsplein oversteken en aan overkant linksaf. Tweede zijstraat van Willemsplein rechtsaf inlopen (Jansstraat). Deze helemaal uitlopen (gaat over in Grote Oord en bij Hema: Weverstraat). Aan het einde van de Weverstraat weg oversteken. Hier loopt men vanzelf de Nieuwstraat in.

Parkeren 

Parkeergarage Rozet (voorheen Parkeergarage Langstraat) gelegen aan de Langstraat is vlakbij Huis Oostpool. Per uur kost parkeren hier € 2,40 (na 18:00 slechts € 0,50), maximum dagtarief  € 15,00. Circa 300 meter van Huis Oostpool bevindt zich parkeergarage Q-park. Deze is gelegen in de Broerenstraat. Tarief: € 1,00 per 20 minuten, maximum dagtarief € 14,00. Meer over parkeren in Arnhem >

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in