Edward II - Toneelgroep Oostpool - fotografie Bas de Brouwer

Doneren & sponsoring

Onderschrijf de verbindende kracht van maatschappelijk en urgent theater | word donateur

Het verhaal van vandaag langs de lijn van theater. Een ander perspectief op de tijd waarin we leven. Theater raakt, doet even vergeten, verrijkt en zet aan tot denken. Juist in deze tijd is de verbindende kracht van maatschappelijk en actueel theater waardevoller dan ooit. Onderschrijf dit en word donateur van Toneelgroep Oostpool.

Donateur worden | hoe werkt dat?

Je kunt eenmalige giften storten op rekeningnummer NL21RABO0310620740 op naam van Stichting Toneelgroep Oostpool of doneren bij aankoop van een kaartje voor een van onze voorstellingen.

Ook kun je ervoor kiezen ons jaarlijks te steunen met een vast bedrag. Alleen met een constante investering kan Oostpool, als één van de grotere toneelgezelschappen van het land, deze positie bevestigen, verstevigen en uitbouwen. Wij nodigen je van harte uit een verbintenis met ons aan te gaan. Zo leer je ons en onze kijk op de wereld, onze acteurs en makers persoonlijk kennen en ben je verbonden aan een toneelgezelschap dat samen WAKKER wil zijn.

Jaarlijks donateur worden? Download hier de overeenkomst periodiek gift, en neem contact op met Michiel Nannen: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-443 7655.

Fiscale voordelen van donateurschap

Omdat Toneelgroep Oostpool een erkent goed doel is met een ANBI-status, zijn giften aan het gezelschap aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Eenmalige giften zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Voor een periodieke gift (met een minimum van vijf jaar) is je gift 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Om aftrekbaar te zijn van de belasting moet de gift worden vastgelegd met een overeenkomst periodieke giften. Bereken hier je belastingvoordeel.

Er zijn ook andere mogelijkheden het steunen van Toneelgroep Oostpool middels schenkingen en nalatenschappen. Voor meer informatie en advies over deze mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen met Michiel Nannen: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-443 7655.

Sponsoring

Toneelgroep Oostpool werkt graag samen met het bedrijfsleven. We mogen jaarlijks rekenen op prachtige en welkome bijdragen van bedrijven uit stad en regio. Wil je Toneelgroep Oostpool sponsoren, dan gaan we altijd met jou op zoek naar hoe dat het beste kan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf om Oostpool te sponsoren? Neem dan contact op met Michiel Nannen, zakelijk directeur, voor meer informatie. Hij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-4437655

Klik hier voor een overzicht van onze huidige partners.

Nalaten

Met onze theatershows van ons vaste regisseursteam vullen we in heel Nederland de schouwburgen met een relatief jong en divers publiek. De jongerenvoorstellingen in een reizende theatertruck worden jaarlijks door ruim 15.000 middelbare scholieren, voornamelijk in Oost-Nederland, bezocht. Oostpool initieert daarnaast een groot aantal andere activiteiten voor een zo divers mogelijke groep mensen in Oost-Nederland, waarbij de nadruk ligt op meedoen. We bereiken een nieuw publiek door het organiseren van diverse workshops, contextprogramma’s en educatieve producties. Dit doen we in samenwerking met partners als Theater Sonnevanck, Introdans, Cultuur Oost en ArtEZ. Oostpool biedt daarnaast een podium voor amateurtheater en en vooropleiding Oost, plus een online aanbod voor verschillende (potentiële) toeschouwers.

Door het nalaten aan Toneelgroep Oostpool, maak jij het mede mogelijk dat ook de generaties na jou van theater kunnen blijven genieten. Met jouw steun kunnen wij theater blijven maken voor jong en oud, in Oost-Nederland en daarbuiten.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Michiel Nannen, zakelijk directeur, voor meer informatie. Hij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-4437655

Terug