Toneelgroep Oostpool | Sanne Peper

Doneren & sponsoring

Bijdragen aan talentontwikkeling | word donateur

Toneelgroep Oostpool hecht veel waarde aan talentontwikkeling: door het publiek én de makers van de toekomst een kans te geven zich met het toneel te verbinden en te groeien in het vak. We kunnen dit niet alleen. Een vaste groep donateurs zorgt met een jaarlijkse gift voor extra steun aan onze talentontwikkelingsprojecten. Zo maken we samen met Theater Sonnevanck jaarlijks een tweetal trailervoorstellingen. Deze spelen we in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer op schoolpleinen in Oost-Nederland. Voor veel jongeren in het voortgezet onderwijs is het een eerste, laagdrempelige, kennismaking met toneel. Of onze jaarlijkse coming-of-age voorstelling die we maken samen met Introdans. Jongeren die het leuk lijkt iets met theater te doen, krijgen de kans om te werken met professionele regisseurs en acteurs en maken samen een voorstelling. In het verleden bleek deelname aan een coming-of-age voorstelling voor jongeren een opstapje naar het professionele circuit.

Vind jij het ook belangrijk dat jongeren kennismaken met theater en talent zich verder kan ontwikkelen? Word dan donateur! De giften komen volledig ten goede aan talentontwikkeling én je krijgt er enkele leuke voordelen voor terug.

Donateur worden | hoe werkt dat?

Je kunt eenmalige giften storten op rekeningnummer NL21RABO0310620740 op naam van Stichting Toneelgroep Oostpool of doneren bij aankoop van een kaartje voor een van onze voorstellingen. Ook kun je ervoor kiezen ons jaarlijks te steunen met een vast bedrag. Donateurschap is jaarlijks opzegbaar.

Fiscale voordelen van donateurschap

Omdat Toneelgroep Oostpool een erkent goed doel is (ANBI-status), zijn giften aan het gezelschap aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Eenmalige giften zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Als je een periodieke gift voor een minimum van vijf jaar vastlegt, geldt extra belastingvoordeel: je gift is dan 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Om aftrekbaar te zijn van de belasting moet de gift worden vastgelegd met een overeenkomst periodieke giften. Bereken hier je belastingvoordeel.

Er zijn ook andere mogelijkheden het steunen van Toneelgroep Oostpool middels schenkingen en nalatenschappen. Voor meer informatie en advies over deze mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen met Michiel Nannen: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-4437655.

Sponsoring

Toneelgroep Oostpool werkt graag samen met het bedrijfsleven. We mogen jaarlijks rekenen op prachtige en welkome bijdragen van bedrijven uit stad en regio. Wil je Toneelgroep Oostpool sponsoren, dan gaan we altijd met jou op zoek naar hoe dat het beste kan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf om Oostpool te sponsoren? Neem dan contact op met Michiel Nannen, zakelijk directeur, voor meer informatie. Hij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-4437655

Klik hier voor een overzicht van onze huidige partners.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Michiel Nannen, zakelijk directeur, voor meer informatie. Hij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-4437655

Sluiten