Crazy Stupid | Oostpool & Sonnevanck | © Sanne Peper (naamvermelding veplicht)

educatie Crazy Stupid | leerlingen

Je gaat binnenkort naar de voorstelling Crazy Stupid van Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool. Op deze pagina vind je de opdrachten die je online gaat maken. De posteropdracht is er om je voor te bereiden op de voorstelling. De reflectieopdracht maak je na de voorstelling.

Veel plezier bij Crazy Stupid!

Posteropdracht

Om je voor te bereiden op de voorstelling maak je de posteropdracht. In deze opdracht onderzoek je jouw verwachtingen over Crazy Stupid. Maak de opdracht hier.

De ingevulde antwoorden worden automatisch en anoniem naar ons verstuurd. Wij verzamelen alle antwoorden. Nadat je de opdracht hebt gemaakt, zie je ook de antwoorden die andere jongeren hebben gegeven!

Reflectieopdracht

Je hebt de voorstelling Crazy Stupid gezien. Wij zijn benieuwd naar je ervaring. De ingevulde antwoorden worden automatisch en anoniem naar ons verstuurd. Via deze link kom je bij de reflectieopdracht.

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over de voorstelling, over de makers en de acteurs? Wil je weten hoe de acteurs het vinden om te spelen in de voorstelling? Ben je benieuwd waarom de makers de voorstelling hebben gemaakt? Maak je een CKV-verslag en ben je opzoek naar informatie? Dan vindt je alle achtergrondinformatie over de voorstelling via deze link.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over de voorstelling of de educatie bij de voorstelling? Mail dan met Marti Arts, coördinator jongeren Toneelgroep Oostpool. Zij neemt dan spoedig contact met je op.

Sluiten