Huis Oostpool | Toneelgroep Oostpool | Bas de Brouwer

Eten & drinken | in en rondom Huis Oostpool

Huis Oostpool ligt middenin het centrum van Arnhem, nabij de Rijnkade, en op loopafstand van fijne plekken om te eten en drinken voorafgaand aan de voorstellingen. We zetten een aantal favorieten voor je onder elkaar!

Schuif aan in Huis Oostpool | voorstelling & maaltijd voor € 25,00

Voorafgaand aan alle try-outs in Huis Oostpool, ben je welkom om aan te schuiven voor een eenvoudige, maar super lekkere maaltijd. Voor slechts € 6,50 extra eet je mee én zetten we een drankje voor je klaar. Karin van Pick-Up Arnhem maakt voorafgaand aan de try-outs heerlijke, verse soepen en smeersels met vers gebakken brood. Je reserveert je plekje aan tafel door tijdens de reservering van je kaartje te kiezen voor het combi-ticket. Heb je al een kaartje gekocht? Kijk dan bij de voorstelling of je een maaltijd kunt bijreserveren. Let op: om mee te eten, moet je altijd van tevoren reserveren. En zorg dat je snel bent: vol = vol!  Eet smakelijk!

Eetgelegenheden op loopafstand van Huis Oostpool

Tegenover Huis Oostpool vind je Foodhall Arnhem. 30 verschillende restaurants en foodtrucks onder één dak! Van kleine snacks tot een complete maaltijd. Van voorgerecht tot nagerecht. Een heerlijke plek om voor de voorstelling neer te strijken of na de voorstelling nog een biertje of wijntje te drinken.

Bij Café De Groen op de Weverstraat 40 start chef-kok Rens Pörtzgen vanuit eigen stadstuin iedere keer opnieuw het proces om te komen tot nieuwe gerechten die zowel hem als zijn gasten uitdagen.

Huiskamerrestaurant Café Verheyden in de Wezenstraat heeft een uitermate smakelijke en goede kaart.

Focus | Eten + Drinken op het Audrey Hepburnplein. Lekker eten, goed drinken in Arnhem’s knapste filmtheater. Ook een goeie plek voor koffie trouwens!

Lekker en duurzaam eten in The Green Rose, Koningstraat 50. Maak kennis met het mooie wat onze natuur te bieden heeft.

Sluiten