Hotel Oostpool | podcastserie van Toneelroep Oostpool

Hôtel Oostpool

Waan je in de lobby van het legendarische Chelsea Hotel in New York waar gastheer Jonah Lamers een bonte stoet aan gasten ontvangt voor persoonlijke gesprekken, spannende één-tweetjes, muziek, poëzie en verdieping. Welkom in Hôtel Oostpool!

Hôtel Oostpool | podcastserie van Toneelgroep Oostpool

Hôtel Oostpool is de podcastserie die Toneelgroep Oostpool sinds 2019 maakt. Net als in het New Yorkse Chelsea Hotel, dat sinds jaar en dag de plek is voor inspirerende ontmoetingen tussen kunstenaars, opent Toneelgroep Oostpool het gesprek met boeiende gasten en artiesten – direct na afloop én in het decor van onze voorstellingen. Spannende gesprekken, boeiende één-tweetjes en kritische noten.

Toneelgroep Oostpool stelt de ontmoeting centraal: onze samenleving is een constante oefening in samenzijn en daarom moeten we met elkaar blijven spreken. Onze voorstellingen zijn op reis en spelen haast elke avond. En ook als het licht in de zaal na afloop weer aan gaat, blijft Toneelgroep Oostpool zoeken naar een uitwisseling met het publiek. Een dynamisch gesprek over de inhoud van die voorstellingen. Dat is Hôtel Oostpool.

Hôtel Oostpool wordt gemaakt in samenwerking met The Transketeers en komt zo’n 10 keer per jaar uit.

Hotel Oostpool is te beluisteren via SoundCloud, Spotify én iTunes

 

 

Sluiten