Bewaar je kaartje | Oostpool

Houd cultuur in leven | bewaar je kaartje of doneer

Het doet pijn. Daar zijn we eerlijk in. Het niet kunnen spelen, de geannuleerde lijst met voorstellingen, de onzekere tijd waarin we ons bevinden en kosten die gemaakt moeten worden ook al zijn de deuren dicht. Het allermoeilijkste: wanneer mogen we weer? Om er in ieder geval voor te zorgen dat de podia waar we spelen hun deuren niet hoeven te sluiten, roept de sector op: bewaar je kaartje. Of eigenlijk: wacht tot het theater met een alternatief komt. Dan kan of een nieuwe speeldatum zijn of een voucher die komend seizoen in te wisselen is voor één van de vele nieuwe voorstellingen.

Er zijn veel dingen die jij nu kunt doen om de culturele sector te steunen.
– Vraag niet meteen je geld terug van een voorstelling, evenement of festival, maar wacht tot de organisator of het theater met een alternatief komt. Ze zijn ermee bezig, echt!
– Kies voor een voucher en zet die komend seizoen in (bijvoorbeeld voor één van onze nieuwe voorstellingen). Meer over de ticketregeling lees je op de website bewaarjeticket.nl
– Doe een donatie. Met de huidige regeling blijft het geld bij de theaters (onze speelplekken). Daar zijn we deels mee geholpen. Draag je echter Oostpool een warm hart toe, kijk dan naar de mogelijkheden om ons te steunen door middel van een kleine of grote donatie. Zakelijk of particulier. Wil je hier meer over weten, neem dan vooral contact met ons op.

Overig nieuws

Meer nieuws

Sluiten