Huis Oostpool | Toneelgroep Oostpool | Bas de Brouwer

Eten & drinken | in en rondom Huis Oostpool

update 13 november 2021:  I.v.m. met de huidige coronamaatregelen is onze bar en foyer voor en na de voorstelling gesloten.

Huis Oostpool heeft een gezellige foyer die 1 uur voor aanvang en na afloop van de voorstelling geopend is. De bar in Huis Oostpool wordt verzorgd door onze horecapartner Luxor Live.

Huis Oostpool ligt middenin het centrum van Arnhem, nabij de Rijnkade. en op loopafstand van fijne plekken om te eten en drinken voorafgaand aan de voorstellingen. We zetten een aantal favoriete plekken voor je onder elkaar!

Eetgelegenheden op loopafstand van Huis Oostpool

Tegenover Huis Oostpool vind je Foodhall Arnhem. 30 verschillende restaurants en foodtrucks onder één dak! Van kleine snacks tot een complete maaltijd. Van voorgerecht tot nagerecht. Een heerlijke plek om voor de voorstelling neer te strijken of na de voorstelling nog een biertje of wijntje te drinken.

Bij Café De Groen op de Weverstraat 40 start chef-kok Rens Pörtzgen vanuit eigen stadstuin iedere keer opnieuw het proces om te komen tot nieuwe gerechten die zowel hem als zijn gasten uitdagen.

Huiskamerrestaurant Café Verheyden in de Wezenstraat heeft een uitermate smakelijke en goede kaart.

Focus | Eten + Drinken op het Audrey Hepburnplein. Lekker eten, goed drinken in Arnhem’s knapste filmtheater. Ook een goeie plek voor koffie trouwens!

Lekker en duurzaam eten in The Green Rose, Koningstraat 50. Maak kennis met het mooie wat onze natuur te bieden heeft.

Terug