Allemaal Mensen | Toneelgroep Oostpool | Bas de Brouwer

Verhuur

Huis Oostpool | inspirerende plek

Huis Oostpool is een gezellig en volledig uitgerust theater. Het theater, de foyer en verschillende repetitieruimtes zijn ook te huur voor zakelijke bijeenkomsten of workshops. In samenwerking met Luxor Live – die onze horeca verzorgt – zorgen we ervoor dat we een evenement op maat bieden. Van borrel tot diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met Julia Wassink, planning & verkoop, via mail of 026 443 76 55.

Overzicht van de faciliteiten in Huis Oostpool

Theaterzaal

De theaterzaal is voorzien van alle hedendaagse audiovisuele en theatertechnische faciliteiten. Er is een deels uitschuifbare tribune met 220 zitplaatsen.

Foyer

In het voorhuis is er voor de ontvangst van het publiek een royale foyer, die bestaat uit een hoger en een lager gelegen gedeelte. De ruimte is daardoor geschikt voor zowel kleine als grotere gezelschappen.

Uiteenlopende bijeenkomsten

De theaterzaal, de foyer en de studio kunnen afzonderlijk van elkaar voor uiteenlopende bijeenkomsten worden gehuurd: product- en bedrijfspresentaties, diners en buffetten of borrels en recepties. We verzorgen ze graag!

Bereikbaarheid

Huis Oostpool is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. In de nabijheid bevinden zich twee openbare parkeergarages.

Technische gegevens >

Terug