Hulp bij online kaartverkoop

Tickets kopen met een website-account

Op deze site kun je 24 uur per dag kaarten kopen via Ideal (Internetbankieren). Hiervoor heb je een account nodig. Dat kost niets. Deze pagina legt het aanmaken en beheren van dit account uit.

Het bestelproces

 1. Kies een voorstelling in de agenda.
 2. Klik op de link bestel > achter de gekozen opvoering.
 3. Je ziet nu een overzicht van de beschikbare kaartsoorten. Druk op ‘bestellen’.
 4. Nu zie je een scherm waarin je het aantal kaartjes kunt invoeren. Wil je een actiecode invoeren? Klik dan eerst op ‘hier’ boven het kaarten veld. Er komt dan een tekstbalk tevoorschijn. Vul de code in en druk op ‘invoeren’. Vul vervolgens het aantal kaarten in en druk op ‘bestellen’.
 5. De volgende pagina toont de details en het totaalbedrag van je bestelling.
 6. Wil je nog andere kaarten bestellen, druk dan op ‘verder winkelen’. Als je bestelling volledig is en klopt, klik je op 'bestellen’. In het volgende scherm krijg je de vraag of je een donatie wilt maken aan Toneelgroep Oostpool. Kies ‘ja’ en het bedrag dat je wilt doneren of ‘nee’ en druk op ‘bestellen’.
 7. Als je nog niet bent ingelogd, kom je nu op de inlogpagina. Vul e-mailadres en wachtwoord van je account in en klik op 'Login'. Heb je nog geen account? Klik dan op ‘registeren’.
 8. Nu zie je nogmaals het overzicht van je bestelling en kun je kiezen hoe je wenst te betalen. Als je kiest voor IDEAL kun je in het volgende scherm de bank selecteren Volg de aanwijzingen en vul de vereiste gegevens in. De betaling vindt plaats via een beveiligde verbinding.
 9. Als de bestelling klaar is, wordt meteen een e-ticket (een bevestiging per e-mail) gestuurd, met transactienummer.

Account beheren

Als je je gegevens of je wachtwoord wilt wijzigen, klik dan op onderstaande link. Daarmee kom je op de login pagina van je account.
Log hier in

Uitloggen

Als je de webbrowser sluit, wordt je sessie op onze server beëindigd en ben je uitgelogd. Je kunt ook klikken op 'Log uit' in de zwarte navigatiebalk.

Telefonisch reserveren

Lukt online bestellen niet of maak je liever geen account aan? Je kunt ons ook bellen op telnummer (026) 445 96 25 (ma t/m vr van 13.00 -17.00). 

 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
 1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
 2. Vul een geldig e-mailadres in