Verhuur

Verhuur

Op zoek naar locatie voor feest of bijeenkomst?

Ons stijlvolle theater en de twee repetitieruimten zijn ook te huur, bijvoorbeeld voor een zakelijke bijeenkomst, verjaardag, jubileum of workshop. In samenwerking met Luxor Live verzorgen wij graag de horeca op maat: van borrel en high tea tot diner. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of 026 443 76 55.

Faciliteiten Huis Oostpool


Theaterzaal
De theaterzaal is voorzien van alle hedendaagse audiovisuele en theatertechnische faciliteiten. Er is een deels uitschuifbare tribune met 220 zitplaatsen.

Foyer In het voorhuis is er voor de ontvangst van het publiek een royale foyer, die bestaat uit een hoger en een lager gelegen gedeelte. De ruimte is daardoor geschikt voor zowel kleine als grotere gezelschappen.

Uiteenlopende bijeenkomsten De theaterzaal, de foyer en de studio kunnen afzonderlijk van elkaar voor uiteenlopende bijeenkomsten worden gehuurd: product- en bedrijfspresentaties, diners en buffetten of borrels en recepties. We verzorgen ze graag!

Bereikbaarheid Huis Oostpool is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. In de nabijheid bevinden zich twee openbare parkeergarages. Het pand is geheel toegankelijk voor minder validen. 

Capaciteit

Naam m2 Theater Diner Buffet Receptie
Theaterzaal 150 30 100 125 175
Foyer boven 70 - 50 70 100
Foyer beneden 90 - 40 50 75


Faciliteiten Repetitieruimten

In het repetitiegebouw van Toneelgroep Oostpool aan de Weerdjesstraat 93 in Arnhem zijn 2 repetitiestudio’s. Deze zijn incidenteel te huur voor repetities.

Afmetingen
Grote repetitieruimte: 14,80 x 9,30 x 4,90 m (lxbxh)
Kleine repetitieruimte: 11,60 x 9,80 x 4,90 m (lxbxh)

Keuken en sanitair aanwezig
De ruimtes zijn in principe leeg, gebruik van faciliteiten (geluidsinstallatie etc.) in overleg en tegen vergoeding van de kosten mogelijk.
Maximaal aantal personen: 50

Tarieven op aanvraag>

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in