Kaartverkoop en praktische informatie

Kaarten voor alle voorstellingen in Huis Oostpool koop je online op onze website. Hiervoor heb je een account nodig. Op onze site kun je 24/7 kaarten kopen voor alle activiteiten in Huis Oostpool. Je betaalt via iDeal. Wij brengen geen administratie- of andere extra kosten in rekening.

Account beheren
Om kaarten te kopen heb je een account nodig. Via de gegevens die bij ons bekend zijn, ontvang je informatie over je bezoek aan Huis Oostpool. We gebruiken deze gegevens ook om je op de hoogte te stellen van eventuele annuleringen. Wil je weten of je gegevens nog actueel zijn, je gegevens of je wachtwoord wijzigen, klik dan op onderstaande link.

Log hier in


Hulp bij online reserveren
Het bestelproces voor kaarten voor voorstellingen in Huis Oostpool wijst zich vanzelf. Kom je er toch niet uit, doorloop dan de volgende stappen:

 • Kies een voorstelling in de agenda.
 • Klik op de link 'bestel' achter de gekozen opvoering.
 • Je ziet nu een overzicht van de beschikbare kaartsoorten. Druk op ‘bestellen’.
 • Nu zie je een scherm waarin je het aantal kaartjes kunt invoeren. Wil je een actiecode invoeren? Klik dan eerst op ‘hier’ boven het kaarten veld. Er komt dan een tekstbalk tevoorschijn. Vul de code in en druk op ‘invoeren’. Vul vervolgens het aantal kaarten in en druk op ‘bestellen’.
 • De volgende pagina toont de details en het totaalbedrag van je bestelling.
 • Wil je nog andere kaarten bestellen, druk dan op ‘verder winkelen’. Als je bestelling volledig is en klopt, klik je op 'bestellen’. In het volgende scherm krijg je de vraag of je een donatie wilt maken aan Toneelgroep Oostpool. Kies ‘ja’ en het bedrag dat je wilt doneren of ‘nee’ en druk op ‘bestellen’.
 • Als je nog niet bent ingelogd, kom je nu op de inlogpagina. Vul e-mailadres en wachtwoord van je account in en klik op 'Login'. Heb je nog geen account? Klik dan op ‘registeren’.
 • Nu zie je nogmaals het overzicht van je bestelling en kun je kiezen hoe je wenst te betalen. Als je kiest voor iDeal kun je in het volgende scherm de bank selecteren Volg de aanwijzingen en vul de vereiste gegevens in. De betaling vindt plaats via een beveiligde verbinding.
 • Als de bestelling klaar is, wordt meteen een e-ticket (een bevestiging per e-mail) gestuurd, met transactienummer.

Neem voor hulp bij kaartverkoop voor voorstellingen elders contact op met het desbetreffende theater.

E-tickets printen of op je telefoon
Je toegangsbewijs ontvang je via de e-mail. Neem je toegangsbewijs op de avond zelf mee naar Huis Oostpool, zodat onze gastheer deze kan scannen. Print je e-ticket uit of zorg dat je je ticket kunt tonen op je mobiele telefoon.

Speciale toegangsprijzen en kortingen
Studenten in bezit van een geldige studentenpas kunnen altijd voor € 7,50 naar alle voorstellingen in Huis Oostpool (m.u.v. premières)

 • Studenten van ArtEZ Faculteit Theater (toneelschool, docent theater en master) en Faculteit Dans (dans uitvoerend en docent dans) en Muziektheater mogen gratis naar de voorstellingen in Huis Oostpool (m.u.v. premières). Let op: neem altijd je studentenpas mee naar Huis Oostpool
 • Ben je JOOST, dan betaal je jaarlijks 10,- en mag je vervolgens naar alle voorstellingen in Huis Oostpool. Klik hier voor meer informatie.
 • Verder kun je bij ons terecht met de Gelrepas en CJP-pas.

Kaarten retourneren

 • Binnen 24 uur na aankoop, kun je je ticket kosteloos annuleren.
 • Na 24 uur tot 5 werkdagen voordat de voorstelling begint, ruil je je kaart(en) om voor een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag, minus € 3,50 administratiekosten per kaart. De tegoedbon is inwisselbaar bij de kassa van Huis Oostpool.
 • Binnen 5 werkdagen voor aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk je kaarten te retourneren.

Telefonisch reserveren
Kaarten koop je snel eenvoudig op onze site. Wij nemen in principe geen telefonische reserveringen aan. In het enkele geval van een telefonische reservering moet het aankoopbedrag van de kaarten binnen 5 werkdagen bijgeschreven zijn op bankrekeningnummer NL21RABO0310620740 t.n.v. Stichting Toneelgroep Oostpool. Is de betaling niet binnen 5 werkdagen gerealiseerd, dan geven wij de kaarten vrij voor verkoop.

Te laat?
Laatkomers worden niet toegelaten tot de zaal. Er vindt geen restitutie plaats. Zorg dus dat je op tijd bent. Ga op tijd van huis en houdt op donderdag rekening met extra tijd om te parkeren. Het is dan druk in Arnhem.

Adres Huis Oostpool
Huis Oostpool ligt aan de Nieuwstraat 58, in het centrum van Arnhem. De Nieuwstraat is een autoluwe straat.

Toegang voor minder validen
Huis Oostpool is een historisch pand met veel trappen. Het huis is zoveel mogelijk toegankelijk gemaakt voor minder validen, maar kent desondanks beperkingen. Alleen met een reguliere rolstoel (niet motorisch aangedreven) kan de theaterzaal worden bereikt. In de zaal is maximaal plaats voor twee rolstoelen. 

Om ons op je komst voor te bereiden, vragen we je om tijdens je reservering of ten minste 3 dagen voorafgaand aan de voorstelling door te geven aan kassa@toneelgroepoostpool.nl of je met een rolstoel komt. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat er op die plek in de zaal een plek beschikbaar is. We reserveren dan desgewenst ook de naastgelegen stoel(en) voor je begeleider of gezelschap. 

Openbaar vervoer
Huis Oostpool ligt op 10 minuten lopen van NS station Arnhem Centraal. Klik hier voor de wandelroute.

Parkeren
In de buurt van de Nieuwstraat zijn verschillende parkeergelegenheden. Wij raden Parkeergarage Rozet aan, gelegen aan de Langstraat. Hier betaal je € 2,40 per uur en na 18 uur slechts € 0,50 per uur. Klik hier voor meer informatie over Parkeergarage Rozet.

Let op: donderdag is koopavond in Arnhem. Het is dan extra druk in het verkeer en bij de verschillende parkeergarages. Ga op tijd van huis!

In ons huis en op onze verkoop zijn de bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing.

 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
 1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
 2. Vul een geldig e-mailadres in