Lenteritueel - JONG | Toneelgroep Oostpool | Sanne Peper

Interactie & Inclusie

De afdeling Interactie & Inclusie maakt contextprogrammering bij alle voorstelling van toneelgroep Oostpool. Dit kan in de foyer van het theater zijn, een interactieve inleiding (de ‘Hostpool’), nagesprekken, podcasts en lesbrieven voor scholen. Daarnaast ontwikkelt de afdeling eigen projecten, zoals TOPICS: gesprekken over machtstructuren binnen de theatersector, voorstellingen met jongeren en amateurs, en theater voor Keti Koti.

Met Jong Oostpool gooien we onze deuren open voor alle jongeren: zij gaan met elkaar naar Oostpool-voorstellingen, en door middel van workshops en ontmoetingen met makers, acteurs en vormgevers verdiepen zij zich in het theater en alles wat daarbij komt kijken.

De afdeling Interactie & Inclusie gaat verbindingen aan met stad en de provincie met als doel een inclusiever en diverser gezelschap te zijn waar iedereen zich welkom voelt: theater voor alle mensen.

Spring Awakening >>
Proeftuin Jeugdtheater en -dans >>
jongerenplatform JONG Oostpool >>
Theatervooropleiding Oost >>

Spring Awakening

SPRING AWAKENING

Altijd al iets met theater willen doen? Dit is je moment!

Toneelgroep Oostpool, Cultuurhuis de Lindenberg, Arthouse LUX en Stadsschouwburg Nijmegen maken dit jaar een voorstelling waarin iedereen de kans krijgt te schitteren op het toneel! Voor ons nieuwe stuk, Spring Awakening, zoeken wij dansers en acteurs tussen de 15 en 27 jaar oud. Heb jij stiekem altijd al gedroomd van staan op een podium? Dan zijn wij een perfecte match.

Lees meer en meld je aan!

Proeftuin Jeugdtheater en -dans

Baby Crazy -Toneelgroep Oostpool - © foto Sanne Peper

Samen met zes andere podiumkunstorganisaties in landsdeel Oost bundelt Oostpool haar krachten in de Proeftuin Jeugdtheater en -dans. Dit doen we samen met Introdans, Theater Sonnevanck, Kwatta, De Nieuwe Oost en de schouwburgen van Arnhem en Nijmegen.

Lees meer

Jongerenplatform Jong Oostpool

JOOST | Toneelgroep Oostpool | Krista van der Niet

Ben je tussen de 15 en 25 en vind je theater te gek, dan ben je bij Jong Oostpool aan het juiste adres. Via je lidmaatschap maak je kennis met een toneelgezelschap van binnenuit en dat kost maar € 15,- per jaar!

Wat je krijgt voor die 15 euro per jaar?

  • Je mag gratis naar alle voorstellingen van Oostpool in Huis Oostpool
  • Je ontvangt uitnodigingen voor openbare repetities en masterclasses
  • Soms vragen we je of je wil meedoen aan performances als Club Oostpool, de Arnhemse Uitnacht, open dagen of seizoensopeningen
  • En af en toe vinden we het te gek wanneer je ons wil helpen bij promotie en publiciteit
Jongerenplatform JONG Oostpool

Theatervooropleiding Oost

Theater-vooropleiding Oost | Toneelgroep Oostpool

Ieder jong mens (16 – 22 jaar) met ervaring en ambitie in de toneelkunst kan zich aanmelden voor Theatervooropleiding Oost. Een knalnieuwe weekendopleiding die je theatergrenzen verlegt en die je hoofd doet overlopen.

Lees meer over Theater-vooropleiding Oost
Sluiten