Jong

JOOST is Bambi

JOOST is Bambi

JOOST gaat met acteur Kharim Amier op 20 april aan het werk in het decor van Bambi. Tijdens de workshop onderzoeken we hoe je steeds vanuit een ander filmgenre (romantiek, thriller, drama, actie) met tekst kunt spelen. Onderzoeken we hoe de tekst dan klinkt en welke beelden we voor de camera kunnen maken.

JOOST. Jongerenplatform van Oostpool

JOOST. Jongerenplatform van Oostpool

Nice to meet you. I’m JOOST. Het jongerenplatform van Toneelgroep Oostpool.

Theater-vooropleiding Oost

Theater-vooropleiding Oost

Ieder jong mens (16 – 22 jaar) met ervaring en ambitie in de toneelkunst kan zich aanmelden voor Theatervooropleiding Oost. Een knalnieuwe weekendopleiding die je theatergrenzen verlegt en die je hoofd doet overlopen. 

Jong Oostpool

Jong Oostpool

Jong Oostpool tourt langs scholen en theaters voor de toeschouwers van de toekomst. Het komende seizoen maken we weer twee trailervoorstellingen, hebben we nog de Acteurs in de klas voorstelling en maken we weer een coming-of-age met jongeren! Bekijk seizoen 18/19 hier!  

Jongeren voorstellingen

Jongeren voorstellingen

Een overzicht van alle huidige en verwachte jongerenvoorstellingen vind je hier. 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in