Jong

JONG Oostpool

JONG Oostpool

Jong Oostpool tourt langs scholen en theaters voor de toeschouwers van de toekomst. Jong-regisseur Timothy de Gilde verleidt zijn jonge toeschouwers met zijn voorstellingen te reflecteren op hun ‘zijn’ als mens en hun positie in de wereld. Is het theater niet ook een school?

Joost STEP UP

Joost STEP UP

This is Joost

Joost is het jongerenplatform van Toneelgroep Oostpool. Als je tussen de 14 en 21 jaar bent koop je voor 10,- per seizoen een Joost pas en mag je gratis naar alle voorstellingen in Huis Oostpool, kun je meedoen aan de activiteiten van Joost én maak je echte nieuwe vrienden van vlees en bloed.

Theater-vooropleiding Oost

Theater-vooropleiding Oost

Ieder jong mens (16 – 22 jaar) met ervaring en ambitie in de toneelkunst kan zich aanmelden voor Theatervooropleiding Oost. Een knalnieuwe weekendopleiding die je theatergrenzen verlegt en die je hoofd doet overlopen. 

Jongeren in de grote zaal

Jongeren in de grote zaal

Naast het brengen van theater op school wijzen wij jonge mensen graag de route naar de schouwburg. Bij de grote zaal voorstellingen iHo en Robin Hood bieden wij een educatief programma aan. 

Jongeren voorstellingen

Jongeren voorstellingen

Een overzicht van alle huidige en verwachte jongerenvoorstellingen vind je hier. 

Trauma's in het jeugdtheater

Trauma's in het jeugdtheater

Jongerenregisseur Timothy de Gilde over jeugdtheater.

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in