Jong

JONG Oostpool

JONG Oostpool

Jong Oostpool bevestigt haar naam als aanjager van maatschappelijke discussies voor jongeren in met name Oost-Nederland. Met titels als Brood & Spektakel (coming-of-age-voorstelling) en Pretpark (trailervoorstelling 12+) houdt regisseur Timothy de Gilde de nieuwe generatie en iedereen eromheen een spiegel voor. 

Joost STEP UP

Joost STEP UP

Joost on the way in 2016-2017

Joost heeft nieuwe vrienden gemaakt, vrienden zien gaan studeren en uitgezwaaid. Hij werd verliefd, en toch weer niet. Hij werd een zij, en toch maar niet. En ook komend seizoen zijn er weer tal van activiteiten, waar je als Joost naar toe kunt.

Theater-vooropleiding Oost

Theater-vooropleiding Oost

Ieder jong mens (16 – 22 jaar) met ervaring en ambitie in de toneelkunst kan zich aanmelden voor Theatervooropleiding Oost. Een knalnieuwe weekendopleiding die je theatergrenzen verlegt en die je hoofd doet overlopen. 

Jongeren in de grote zaal

Jongeren in de grote zaal

Naast het brengen van theater op school wijzen wij jonge mensen graag de route naar de schouwburg. Bij de grote zaal voorstellingen Demonen en Een Meeuw bieden wij een educatief programma aan. 

Jongeren voorstellingen

Jongeren voorstellingen

Een overzicht van alle huidige en verwachte jongerenvoorstellingen vind je hier. 

Trauma's in het jeugdtheater

Trauma's in het jeugdtheater

Jongerenregisseur Timothy de Gilde over jeugdtheater.

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in