JOOST | Toneelgroep Oostpool | Krista van der Niet

JOOST. Jongerenplatform van Oostpool

 

JOOST heeft z’n eigen speciale JOOST Facebookpagina en Instagram waar we je op de hoogte houden van alle activiteiten.

JOOST worden voor seizoen 2020-2021 >> klik hier!

Betaling

Zodra je bovenstaand formulier hebt ingevuld en we de € 15,- binnen hebben, word je ingeschreven als JOOST in ons kassasysteem. Vanaf dat moment mailen we je als we leuke updates hebben, maar kun je je ook als JOOST melden bij de kassa als je naar een van onze voorstellingen in Huist Oostpool wil.

Je kunt de € 15,- overmaken op rek.nr. NL21RABO0310620740 op naam van Stichting Toneelgroep Oostpool o.v.v. je voornaam, achternaam en JOOST

JOOST programma seizoen 19/20 en 20/21

Joost is momenteel ook in quarantaine bekijk hun online platform Joost in quarantaine. Vanaf volgend seizoen verwelkomen wij graag weer alle JOOST’en in Huis Oostpool. Op de hoogte blijven stuur dan een mailtje naar JOOST 

JOOST TROOST | Lege Hulzen van Bram Wientjes

#WhenThisIsOver – deel 8: Het Manifest

Premier Rutte daagde ons uit. Hij vroeg ons om mee te denken en dat hebben we gedaan. Over veel, met veel verschillende jongeren vanuit heel Nederland. We maakten met 80 jongeren deze CoronavirusTimecapsule XL, met als titel: When This Is Over – Een hoopvol manifest voor de toekomst.
We roepen iedereen op om mee te doen en dan hebben we het natuurlijk niet alleen over jongeren. De wereld veranderen doen we namelijk met zijn allen! En hierna zien we elkaar in het theater, want dat is wat ons verbindt. We hopen jullie daar ook te zien!
#WhenThisIsOver is een XL-variant op de #TheCoronavirusTimeCapsule (een initiatief van Company Three) i.s.m. o.a. Het Nationale Theater en Internationaal Theater Amsterdam. Toneelgroep Oostpool werd vertegenwoordigd door jongerenplatform JOOST.

Sluiten