Nieuws

Scènefoto's Kogelvis

Scènefoto's Kogelvis

Slechts een week te zien in Musis Arnhem: Kogelvis! Een bijzondere samenwerking met Introdans, Het Gelders Orkest en Musis en Stadstheater Arnhem, over het onvoorstelbare levensverhaal van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Kijk hier alvast mee met de scènefoto's! 

Club Oostpool in Zwolle

Club Oostpool in Zwolle

Toneel, muziek, literatuur, dans, performance, DJ; op donderdag 22 maart is het weer tijd voor Club Oostpool! Dit keer strijkt ons mini-festival neer in Zwolse theaters tijdens het Oostpool Weekend Zwolle. Bekijk hier alvast de line-up!

Word vriend van Oostpool!

Word vriend van Oostpool!

Theater is een ontmoeting voor één avond. Maar er zit een wereld achter van acteurs, makers, repetities en decors. Wil je méér weten over onze voorstellingen? En wil je zien wat er achter de schermen gebeurt? Onze vrienden nodigen we uit om verder te kijken dan alleen vanuit de zaal.

Kogelvis Paasmenu

Kogelvis Paasmenu

Van 29 maart t/m 6 april is Kogelvis exclusief te zien in Musis Arnhem. Maak van je theaterbezoek een complete avond uit met het Theatermenu in pop-uprestaurant JANS' in Musis!   

Tekstboekje Robin Hood

Tekstboekje Robin Hood

Heb je onze voorstelling Robin Hood gezien en wil je de tekst nog eens terug lezen? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

"Slimmigheden en heerlijk spelplezier"

Altijd spannend: de reacties van de pers na de première. Er verschenen mooie artikelen in de kranten, met lof voor de humor, speelsheid en idealistische maar nooit saaie bewerking van Robin Hood. Bekijk een greep uit de reacties.

[12 3 4 5  >>  

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in