Nieuws

Jongeren in de grote zaal

Jongeren in de grote zaal

Naast het brengen van theater op school wijzen wij jonge mensen graag de route naar de schouwburg. Bij de grote zaal voorstellingen The Intelligent Homosexual's Guide to Capitalism and Socialism with a Key to the Scriptures or iHo en Robin Hood bieden wij een educatief programma aan. 

Vakantie tijd bij Oostpool

Vakantie tijd bij Oostpool

Het kantoor is in de zomertijd gesloten van 24 juli t/m 6 augustus.
Fijne zomervakantie gewenst!

Wij presenteren je...

Wij presenteren je...

De familie Marcantonio.

De cast van The Intelligent Homosexual's Guide to Capitalism and Socialism with a Key to the Scriptures or iHo kwam afgelopen weken al bij elkaar om met Marcus Azzini het script door te nemen. Wij zagen de kans om alvast een teaser te maken met de cast.

Mooie scenefoto's van Paradijsvogel!

Mooie scenefoto's van Paradijsvogel!

Bekijk de prachtige scènefoto's van Paradijsvogel, gemaakt door onze vaste scenefotograaf Sanne Peper! Op 23 juni is de première op Theaterfestival de Parade in Rotterdam. Paradijsvogel is verder te zien in Den Haag en Amsterdam.

ITS Festival

ITS Festival

Van 21 t/m 25 juni is het zover: het ITS Festival 2017.
Vijf dagen lang een bruisende ontmoetingsplek voor theaterstudenten, professionals én voor het theaterpubliek, dat kennismaakt met nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste generatie theatermakers.

Dagelet en Blom genomineerd voor VSCD Toneelprijzen

Dagelet en Blom genomineerd voor VSCD Toneelprijzen

Zowel Jacqueline Blom als Hans Dagelet zijn genomineerd voor de VSCD Toneelprijzen voor hun rol in Ondertussen in Casablanca, een coproductie van Het Nationale Theater en Toneelgroep Oostpool.

[12 3 4 5  >>  

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in