Nieuws

Jongeren in de grote zaal

Jongeren in de grote zaal

Naast het brengen van theater op school wijzen wij jonge mensen graag de route naar de schouwburg. Bij de grote zaal voorstellingen iHo en Robin Hood bieden wij een educatief programma aan. 

Arnhemse Uitnacht in Huis Oostpool

Arnhemse Uitnacht in Huis Oostpool

Tijdens de eerste Arnhemse Uitnacht op vrijdag 26 januari beleef je in Huis Oostpool een theatrale rondleiding langs onze studio's, theaterzaal, kantoren en werkplaatsen.

Oostpool zet (weer) de pot op tafel!

Oostpool zet (weer) de pot op tafel!

Wegens succes herhaald! Na de hectische decembermaand geven we je in januari de mogelijkheid om bij ons lekker bij te komen. Wij zetten de pot op tafel!

"Ronduit briljant" ★★★★★

Na de feestelijke première van Romeo en Julia afgelopen weekend stromen de recensies binnen. "Een swingende, stoute en messcherpe Romeo en Julia” vond Trouw en gaf de voorstelling maar liefst vijf sterren! Lees snel verder voor de overige reacties. 

Nationaal Theaterweekend

Nationaal Theaterweekend

Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie plaats op 26, 27 en 28 januari 2018. Je beleeft dit weekend in verschillende theaters voorstellingen voor slechts tien euro. Ook Huis Oostpool doet mee!

Vlog acteurs Romeo en Julia

Vlog acteurs Romeo en Julia

Benieuwd hoe onze voorstellingen tot stand komen? De acteurs van Romeo en Julia houden een vlog bij tijdens de repetities voor deze voorstelling. 

[12 3 4 5  >>  

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in