Nieuws

Jongeren in de grote zaal

Jongeren in de grote zaal

Naast het brengen van theater op school wijzen wij jonge mensen graag de route naar de schouwburg. Bij de grote zaal voorstellingen Demonen en Een Meeuw bieden wij een educatief programma aan. 

Club Oostpool is weer terug!

Club Oostpool is weer terug!

Voor één keer komt Club Oostpool naar Amsterdam! PLAYROOM#2: Club Oostpool speelt zich af op het toneel van de Stadsschouwburg. Be there or be square!

Scènefoto's Een Meeuw

Scènefoto's Een Meeuw

Een Meeuw heeft inmiddels al twee try outs achter de rug en gaat a.s. zaterdag 18 maart in première! De scènefoto's beloven in ieder geval al veel goeds... 

"Geen traditioneel avondje Tsjechov"

Zaterdag 18 maart ging Een Meeuw feestelijk in première. Inmiddels zijn de meeste recensies binnen... 

Wegens succes nieuwe shows MENS!

Wegens succes nieuwe shows MENS!

Vanwege het grote succes van haar nieuwe programma MENS en de overweldigende belangstelling van het publiek zal Wende in november 2017 een reprise in Nederland en België doen. De voorverkoop voor deze najaarstour van MENS is gestart!

Oostpool Special

Oostpool Special

Van 31 maart tot en met 8 april kleurt het rode pluche van de Stadsschouwburg Amsterdam Oostpool-geel. In één week tijd zijn er meerdere voorstellingen van ons te zien, waaronder een exclusieve herneming van Angels in America, de toneelklassieker Een Meeuw, een drieluik-marathon én Gouden Krekelwinnaar Bromance. 

[12 3 4 5  >>  

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in