Nieuws

People, Places & Placemats

People, Places & Placemats

KOM JE ETEN?

Op 11 januari gaat onze nieuwe voorstelling People, Places & Things in première in Huis Oostpool. Maar voor het zover is, spelen we vijf try-outs. En die zijn in de eerste week van het nieuwe jaar extra voordelig! 

Princess (14+) wint Gouden Krekel

Princess (14+) wint Gouden Krekel

Tijdens het Gala van het Nederlands Theater op zondag 16 september 2018 heeft de voorstelling Princess de Gouden Krekel gewonnen voor de meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie van het afgelopen theaterseizoen.

Princess wint Zilveren Krekel

Princess wint Zilveren Krekel

Met het winnen van de Zilveren Krekel is Princess genomineerd voor de Gouden Krekel, de belangrijkste prijs binnen het jeugdtheater.

Cinema & Theater

Cinema & Theater

Toneelgroep Oostpool en Focus Filmtheater in Arnhem presenteren een bijzondere cross-over: Cinema & Theater. Een uitgebreid randprogramma bij Toneelgroep Oostpools nieuwste voorstelling Cinema.

Date met VO

Date met VO

Toneelgroep Oostpool wil met jou daten!

Ben jij docent/cultuurcoordinator/directeur op het VO? Lees dan verder!

Het nieuwe seizoen!

Het nieuwe seizoen!

Maatschappelijk betrokken, artistiek gedurfd en altijd onverwacht. In seizoen 2018-2019 komen we wederom met een breed scala aan producties die het avontuur niet schuwen.

[12  >>  

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in