Nieuws

Randprogramma: Verbeelding versus realiteit

Randprogramma: Verbeelding versus realiteit

In People, Places & Things volg je de jonge, ambitieuze, knappe actrice Emma. Het lijkt haar voor de wind te gaan, maar ze houdt zich staande op een cocktail van alcohol en drugs. In een afkickkliniek gaat ze het gevecht aan met zichzelf, haar omgeving en de waarheid. People, Places & Things is een voorstelling over meer dan alleen verslaving.  

Date met VO

Date met VO

Toneelgroep Oostpool wil met jou daten!

Ben jij docent/cultuurcoordinator/directeur op het VO? Lees dan verder!

De BNG Bank Theaterprijs

De BNG Bank Theaterprijs

Regisseur Charli Chung is met zijn voorstelling Bij jou begin ik genomineerd voor De BNG Bank Theaterprijs. Een prijs ter stimulering van jong theatertalent tot 35 jaar.

Princess (14+) wint Gouden Krekel

Princess (14+) wint Gouden Krekel

Tijdens het Gala van het Nederlands Theater op zondag 16 september 2018 heeft de voorstelling Princess de Gouden Krekel gewonnen voor de meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie van het afgelopen theaterseizoen.

Princess wint Zilveren Krekel

Princess wint Zilveren Krekel

Met het winnen van de Zilveren Krekel is Princess genomineerd voor de Gouden Krekel, de belangrijkste prijs binnen het jeugdtheater.

Gezocht!

Gezocht!

We zoeken (ex)-vissers die graag een klein onderdeel in de voorstelling Ondine willen vertolken in Den Haag. Toneelervaring is niet nodig!

<<  1 2 3 4 [56  >>  

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in