Date met VO

Date met VO

Toneelgroep Oostpool wil met jou daten!

Ben jij docent/cultuurcoordinator/directeur op het VO? Lees dan verder!

Geachte docent,

Wij zouden het een hele eer vinden jou en je collega’s te ontmoeten voor een (nadere) kennismaking met ons. Wij van Toneelgroep Oostpool hebben op dinsdag 2 oktober van 17:00-21:00 een programma bedacht dat zich daartoe uitstekend leent.

Het is namelijk zo dat ondanks de vele prijzen die wij met onze jongerenvoorstellingen winnen en de bewezen kwaliteit van die voorstellingen, veel jongeren in Zwolle e.o. ze nooit te zien krijgen.
Hoe kan dat nu? Wat kunnen we eraan doen? Op z’n minst een keertje kennismaken en praten dachten wij zo!

En omdat het ondergaan nog altijd beter werkt dan erover praten nemen we je graag mee naar onze tot theater verbouwde vrachtwagen die speciaal voor deze avond bij Zwolse theaters staat. Daarin speelt onze nieuwste voorstelling KIDS. Maar eerst ontvangen we je in Zwolse Theaters (exacte locatie volgt nog). Na een drankje gaan we naar de voorstelling en vervolgens serveren we op een bijzondere locatie, in het theater, een heerlijke maaltijd omlijst met muziek en poëzie en theatrale ontmoeting. Rond 21:00 is het programma ten einde.

Voor deze date nodigen we (cultuur)docenten en directies van het VO uit de regio Zwolle uit. Onze directie is er ook en we proberen de wethouder ook te verlokken om te komen.

Graag horen we voor 17 september of we op je komst mogen rekenen. Stuur svp een bericht van je komst of verhindering aan marti@toneelgroepoostpool.nl

Datum | Dinsdag 2 oktober 2018
Tijd | 17:00 tot 21:00
Plaats | Zwolse Theaters, Zwolle
Kosten | Geen 

We vertrouwen erop dat je op deze uitnodiging in zult gaan.

Met vriendelijke groet,
Namens Toneelgroep Oostpool,
Marti Arts, coördinator Jongeren Toneelgroep Oostpool

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in