Gelrepas actie!

Gelrepas actie!

We nodigen jou als Gelrepas houder van harte uit bij de Week van Oostpool met de Try Outs van Robin Hood. Op 24 februari, 1 of 2 maart ben je om 19:00 welkom in Stadstheater Arnhem. Voorafgaand aan de voorstelling trakteren we je een verjaardagstaartje bij een kop koffie en houden we om 19:15 een inleiding.

De Week van Oostpool
Na een succesvolle eerste editie neemt Toneelgroep Oostpool van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 3 maart wederom Stadstheater Arnhem over tijdens de Week van Toneelgroep Oostpool. De week is extra bijzonder omdat ze op 28 februari 65 jaar bestaan! Daarom trakteren ze op een breed programma met voorstellingen en activiteiten.

Kom naar Robin Hood met je Gelrepas!
Je kunt je kaartje met Gelrepaskorting en de gratis inleiding kopen bij het Bespreekbureau in Musis (open van woensdag t/m zaterdag van 13:00 – 17:00 uur) of op de avond van de voorstelling aan de kassa van het Stadstheater kopen. Prijzen zijn € 12,- voor plaatsen op de 1e rang en € 7,- voor de 2e rang.

Let op: voor de gratis inleiding dien je wel een kaartje te reserveren.

 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in