Jong talent in Huis Oostpool

Jong talent in Huis Oostpool

Wat een talenten in Huis Oostpool! Op het moment repeteren er vier groepen aan nieuwe voorstellingen in ons theater. Check hier wie dat allemaal zijn en wat ze gaan doen..

The Dreamers
In de theaterzaal van Huis Oostpool repeteert Charli Chung aan zijn afstudeervoorstelling The Dreamers. Samen met acteurs Abe Dijkman, Marieke Giebels en Marius Mensink maakt hij een stuk over drie jonge mensen aan de vooravond van hun volwassenheid. Over het verlangen om je in elkaar te verliezen en het verlies van de grip op de werkelijkheid dat hiermee gepaard gaat. Op 5 mei te zien in Huis Oostpool!

Normale Gewone Mensen - ArtEZ
Ieder jaar maken we een voorstelling in samenwerking met derdejaars studenten van ArtEZ Toneelschool. Op het moment repeteren deze acht studenten het stuk Normale Gewone Mensen van Maxim Gorki onder regie van Olivier Diepenhorst. Een voorstelling over jeugd die geen idee heeft wat het met zichzelf en haar tijd aan moet. Van 30 mei t/m 3 juni exclusief te zien in Huis Oostpool.

Crashtest Ibsen: Pijler van de Samenleving
Moeremans&Sons repeteert aan hun aller allerlaatste voorstelling. En dat gaat een bijzondere worden. Het laatste deel van de Crashtest Ibsen reeks vliegt nog één keer uit de bocht op de beruchte Terschellingse crossbaan. Op zoek naar de pijler, pijlers of pijlerloosheid van de samenleving. Alleen te zien op Oerol Terschelling van 8 t/m 17 juni.

Paradijsvogel
Acteur Rick Paul van Mulligen gaat solo! In zijn one man show gaat hij op zoek naar individuen die anders zijn dan anders. Hij geeft een ode aan juist die individuen, die de wereld een stukje mooier maken. Op het moment repetereert hij hard met rasmuzikanten Jan en Keez Groenteman en cabaretier Alex Klaasen. Kom het bekijken op de Parade deze zomer!

 Foto alle groepen

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in