Line-up Club Oostpool bekend

Line-up Club Oostpool bekend

Tijdens het Oostpool Weekend Nijmegen op 17 & 18 november trakteren we Nijmegen op een uitgebreid programma in de Stadsschouwburg Nijmegen en LUX. We sluiten het weekend af met een unieke Club Oostpool. De line-up is nu bekend!

Op zaterdagavond eindigt het Oostpool Weekend Nijmegen met Club Oostpool: een energiek minifestival vol kunsten. Een kleurrijk gezelschap jonge kunstenaars uit de dans, muziek en theaterwereld komen eenmalig samen en creëren een unieke avond. Het theatercafé van Stadsschouwburg Nijmegen wordt omgetoverd tot playroom vol theater, performances, dichters, jong talent en live muziek. De clubavond mondt uit in een feest met DJ Chefs de Partie alias Dagschotel. Dwaal door performances, duik in de darkroom en dans tot je voeten niet meer kunnen. Met o.a. REINDIER, Mensen zeggen dingen en tekst van Jibbe Willems. Bekijk de hele line-up én de teaser hier.

 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in