Ontmoet onze makers

Ontmoet onze makers

Onze makers gaan op tour! Altijd al willen weten hoe voorstellingen tot stand komen? Je ontmoet Marcus Azzini, Jeroen De Man, Sarah Moeremans en huisdramaturg Fanne Boland in Zwolle, Deventer, Hengelo en Breda.

Een theatervoorstelling begint niet als de brochure op de mat valt en stopt niet na het applaus. De thema’s en vormen die er in voorkomen leiden een eigen leven in de verwachtingen en herinneringen van toeschouwers en makers. 

Daarom reizen we dit seizoen met onze makers langs een aantal theaters. Regisseur en artistiek directeur Marcus Azzini, huisdramaturg Fanne Boland en regisseurs Jeroen De Man, Sarah Moeremans en Timothy de Gilde vertellen over wat hen drijft, waar ze voor staan, hoe en waarom ze theater maken en tot wat voor voorstellingen dat heeft geleid dit theaterseizoen.

Je ontmoet onze makers op dinsdag 14 november in Odeon Zwolle, op vrijdag 2 februari in Schouwburg Hengelo, op dinsdag 14 maart in Chassé Theater Breda en op donderdag 12 april in Deventer Schouwburg (inleiding XL).

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in