People, Places & Things in selectie Vlaamse Theaterjury

People, Places & Things in selectie Vlaamse Theaterjury

De Vlaamse jury selecteert ieder jaar de meest belangwekkende en toonaangevende theatergebeurtenissen van het afgelopen jaar. En we zijn heel trots dat People, Places & Things van Marcus Azzini in dat lijstje staat.

Uit het juryrapport: 'Hannah Hoekstra is sensationeel in haar vertolking van Emma, in al haar variaties: van onuitstaanbaar en (zelf)destructief tot kwetsbaar en oprecht. Ze is buitengewoon geestig, en tegelijk weet ze met Emma’s radeloosheid diep te raken. Is de tekst een partituur, dan haalt Hoekstra elke noot.
Azzini van zijn kant regisseert Macmillan's sublieme groepstherapiescènes als een toneelrepetitie of een spelimprovisatie, waarbij therapie en theater, fictie en werkelijkheid, subtiel in elkaar overvloeien. Daarmee is People, Places & Things ook een ode aan het theater en aan de verbeelding zelf: het enige duurzame tegengif tegen de pijn van het bestaan.'

Het hele juryrapport lees je op de site van het festival.
En daar lees je ook dat Don Caravaggio van Charli Chung / Frascati Producties in datzelfde lijstje staat. 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in