Programma bekend!

Programma bekend!

Na een succesvolle eerste editie nemen wij van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 3 maart wederom Stadstheater Arnhem over tijdens de tweede Week van Toneelgroep Oostpool. De week is extra bijzonder omdat we op 28 februari 65 jaar bestaan!

Daarom trakteren we op een breed programma met voorstellingen en activiteiten, en als kers op de taart de première van Robin Hood.

Tijdens de Week van Oostpool zie je ook de succesvoorstelling Bromance (14+) en de nieuwste delen van de portretreeks Allemaal Mensen van Marcus Azzini. Ook tipt Azzini deze week jong talent dat je moet blijven volgen: Kim Karssen en Florian Myjer met de voorstelling Bloomsbury.

Natuurlijk ontbreekt het randprogramma niet. Met oa. een kijkje backstage bij Robin Hood, een spreekuur met de directie (voor fans én haters), een Darkroom met meer informatie over Robin Hood én verjaardagsacties (we zijn tenslotte jarig). Bekijk het hele programma hier >>

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in