Toneelgroep Oostpool & Zwolse Theaters houden Trailer Party!

Toneelgroep Oostpool & Zwolse Theaters houden Trailer Party!

Staan we nog niet op jouw school maar ben je wel geïnteresseerd? Kom dan kennismaken! 

Jaarlijks zien ruim 15.000 jongeren in de leeftijd tussen 12 en 18 jaar in Gelderland en Overijssel een voorstelling van Toneelgroep Oostpool & Theater Sonnevanck. We rijden dan onze theatertruck het schoolplein op en spelen voorstellingen, waarin we thema’s aansnijden die de jongeren bezighouden. Thema’s die gaan over bijvoorbeeld identiteit, diversiteit, de liefde, gender, vriendschap, levenslust en sterfverlangen. We winnen Gouden Krekels voor onze trailervoorstellingen en tientallen keren per jaar krijgen we te gekke brieven van jongeren om ons te bedanken voor deze bijzondere theaterervaring.

Toch zien we dat er nog altijd scholen zijn waar onze truck het schoolplein niet op rijdt. En dat is jammer. Is dat omdat wij te onbekend zijn? Of omdat het niet duidelijk is wat we doen? Tijd om daar een einde aan te maken! En daarom nodigen we jou en je collega’s uit voor een trailer party met ons.

Graag ontvangen we je maandag 8 april 2019 van 17.00-19.00 uur in de trailer bij het Meander College. Samen met de Zwolse theaters bieden we je daar een kennismakingsprogramma aan. Want we kunnen wel vertellen wat we doen, maar beter kunnen we het laten zien. Na de voorstelling GAME OVER  hebben we onder het genot van een hapje en een drankje een kleine trailer party waarin we ook met elkaar in gesprek kunnen . Rond 19.00 sluiten we af.

Voor deze trailer party nodigen we (cultuur-)docenten en directies van het VO uit de regio Zwolle uit. Denk jij ‘daar wil ik graag bij zijn’, dan horen we graag uiterlijk 1 april a.s. of we op jouw komst mogen rekenen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan educatie@zwolsetheaters.nl o.v.v. Ja, ik kom naar de trailer party!

Praktisch
Datum | maandag 8 april 2019
Tijd | 17:00 tot 19:00
Plaats | het Meander College, Dobbe 37, 8032 JW  Zwolle
Kosten | Geen 


Heel graag zien we je op 8 april in de trailer.

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in