Trailervoorstelling op Hoogte80

Trailervoorstelling op Hoogte80

Tijdens het Hemelvaartsweekend parkeren we onze trailer vier dagen lang op het Hoogte80 Festival in Arnhem met de voorstelling It’s my mouth I can say what I want to (14+), een humoristische en satirisch-poëtische aanklacht tegen de meningenmaatschappij.

Een mening is geen feit en racisme is niet ok. Makkelijk zat. Maar wat als jouw feiten een mening blijken te zijn? En wat is het verschil tussen het maken van onderscheid en discriminatie? Is iedereen stiekem een beetje racistisch? It’s my mouth I can say what I want to (14+) is een pleidooi voor het gebruiken van je eigen verstand, of op z’n minst je eigen paar ogen. Deze coproductie met Theater Sonnevanck, geregisseerd door Daria Bukvić, oogstte vier sterren in zowel de Volkskrant als de Theaterkrant. Er passen 60 mensen in onze trailer, dus koop nu je tickets.
 

Hoogte80 Festival
Van donderdag 25 t/m zondag 28 mei geniet je in het stadspark van diverse muziekoptredens en zijn er unieke theatervoorstellingen te zien in tenten, in de open lucht en op podia tijdens Hoogte80 Festival. Highlights zijn dit jaar muziektheatergroep BOT met de nieuwe voorstelling LEK, tgEcho met Burgerlijke Schemering en Mensen Zeggen Dingen. De andere optredens zijn gratis te bezoeken.

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in