Wegens succes nieuwe shows MENS!

Wegens succes nieuwe shows MENS!

Vanwege het grote succes van haar nieuwe programma MENS en de overweldigende belangstelling van het publiek zal Wende in november 2017 een reprise in Nederland en België doen. De voorverkoop voor deze najaarstour van MENS is gestart!

De Volkskrant ★★★★★
Haar kwetsbaarheid gaat prachtig samen met muziek en audiovisuele techniek van wereldniveau. Bij Wende is er geen ontkomen aan."

NRC ★★★★
"Een zingende Wende overtreft al het andere.”

Telegraaf ★★★★
“een klasse avond”.

Parool
” ...met haar theaterprogramma, indringende liedjes en prachtige teksten biedt Wende Snijders ieder dwalend mens perspectief.”

Op 2 maart ging MENS in première in een uitverkocht Paradiso. Na de juichende recensies over de nieuwe show, verkocht de huidige tour die tot mei speelt, binnen no-time uit. De nieuwe tour start 31 oktober en sluit op 25 november in Paradiso.

Over MENS
In MENS gaat Wende op zoek naar de schoonheid, de lelijkheid, het gevaar en het wonder van mens te zijn en zingt over haar eigen angst, eenzaamheid, zoektocht, liefde, land en stad. Het resultaat is een intieme, verrassende en confronterende reis door een leven vol van miniatuurvertellingen. Op het podium wordt Wende begeleid door muzikanten Yan en Ludowic. Regisseur Marcus Azzini tekent voor de regie. Het design van de voorstelling is in handen van de internationaal vermaarde ontwerpster Chloe Lamford uit Londen.

Meer info en tickets > 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in