Oostpool Stream livestream platform voor theater

Oostpool Stream

Oostpool lanceert Oostpool Stream. Het livestream platform voor theater en dans live vanuit Huis Oostpool in Arnhem. 

De komende tijd streamen we bijna wekelijks een voorstelling live vanuit Huis Oostpool voor bij jou thuis op de bank. De zalen zijn al te lang leeg en we popelen om weer te gaan spelen. Want wat missen we het theater en wat missen we het publiek!

Via Oostpool Stream maak je mee wat er op dat moment live in Huis Oostpool gespeeld wordt. Net als bij een theaterbezoek beginnen we op tijd en hebben we allemaal dezelfde ervaring op hetzelfde moment.  Nieuwe projecten, klassiekers, recente pareltjes uit ons eigen repertoire, maar ook voorstellingen van andere makers en gezelschappen uit het Oosten van Nederland. Elke week een voorstelling die ons hart sneller laat kloppen. Zo proberen we een beetje van de magie van het theater te vangen. Want dat verdient ons publiek.

Vanaf 19 februari is de vrijdagavond gereserveerd voor Oostpool Stream. Elke vrijdagavond om 20:15 uur een nieuwe voorstelling. Praktische vragen over Oostpool Stream beantwoorden we op de pagina Veelgestelde Vragen. Bekijk het programma en bestel je tickets!

Upcoming livestreams


The Harvest - Toneelgroep Oostpool - Zazie Stevens & Elizaveta Federmesser - web

Oostpool Audio is theater om naar te luisteren. The Harvest is de eerste fictionele podcastserie van Oostpool Audio en bestaat uit 6 korte afleveringen. Geschreven door de jonge Nederlands-Kosovaarse schrijver Vera Morina en geregiseerd door Jan Hulst. In dit dystopisch audiodrama volgen we eindexamenkandidaat Iphis die in de zomer van 2043 nachtenlang ronddwaalt in een ondergrondse superqueerclub. Totdat ze een deur opent die ze niet had moeten opendoen en dingen ziet die ze niet had mogen zien. Plotseling verandert haar tocht door de ondergrondse hemel in een confronterende bad trip. Als je jezelf ontdekt in het donker, hoe trouw ben je daar dan aan wanneer het licht weer aan gaat? Een spannende mozaïekvertelling over wanneer vrijheid omslaat in begrenzing. Met een topcast bestaande uit Hannah Hoekstra, Thomas Höppener, Isabelle Kafando, Kirsten Mulder, Vanja Rukavina, Ariane Schluter, Sidar Toksöz en Simme Wouters.

Dinsdag 6 april verschijnen de eerste twee afleveringen van The Harvest, daarna wekelijks een nieuwe episode!

    

Lees meer & Luister

Agenda Oostpool Stream

Meer speeldata

Sluiten