Oostpool Weekend Breda

| 9 & 10.11.2018

Oostpool Weekend Breda

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november krijgt Toneelgroep Oostpool de sleutel van het Chassé Theater in Breda. We trakteren Breda twee dagen lang op voorstellingen, feestjes en ontmoetingen. Dé kans om hen (en ons) te ontmoeten en beter te leren kennen!

Programma

9 november 19.00 uur | KIDS | trailervoorstelling 12+
Speciaal voor dit weekend komt de tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer naar Breda. Een unicum! KIDS is een voorstelling over het opzoeken van grenzen. Waar ligt jouw grens? En kun je eigenlijk nog terug als je weet dat je te ver bent gegaan?

938647 foto label 8

9 november 20.30 uur | Cinema
Dompel je onder in deze even grappige als ontroerende voorstelling over echtheid in een wereld waarin zoveel ‘nep’ is. Cinema is een bejubeld toneelstuk, waarvoor de Amerikaanse schrijfster Annie Baker in 2014 een Pulitzer Prijs won. Een must-see voor filmliefhebbers!

938647 foto label 4

Zaterdag 10 november 18.45 uur | Inleiding Allemaal Mensen | GRATIS
Een korte film over het maakproces van Allemaal Mensen en toelichting op de voorstelling.

Zaterdag 10 november 19.30 uur | Allemaal Mensen | grote zaalproductie 
14 podiumkunstenaars, 14 persoonlijke verhalen, 1 moedige, ontroerende, confronterende en geestige zoektocht naar hoe nu samen te leven. De Volkskrant (4 sterren): “Allemaal mensen is theater als pleidooi om het maar eens een beetje fijn met elkaar te hebben, verschillende koesteren en niet te zeuren.”

938647 foto label 1

Zaterdag 10 november v.a. 21.00 uur | Club Oostpool #backstage | theatrale rondleidingen & afsluitend feest
Het Oostpool Weekend wordt afgesloten met Club Oostpool #backstage. Het idee is simpel: je koopt een kaartje voor € 10,- en Toneelgroep Oostpool neemt je mee op de meest onverwachte, intieme, theatrale en verrassende backstage tour die je ooit had. Gastregisseur van Toneelgroep Oostpool Charli Chung laat je kennismaken met een ‘cabinet of curiousity’ in de catacomben van het Chassé Theater. Op plekken waar je normaalgesproken niet komt, zie je opwindende performances, korte acts, absurde installaties en oogstrelende dans.

Per tour is er plek voor maximaal 15 deelnemers, de reis duurt een uur en eindigt in de foyer met livemuziek en dj’s. En de rondleiders? Die zijn even onverwacht als de clubtour zelf. Come and see for yourself. Club Oostpool #backstage is ruig, intiem, esthetisch en onverwacht. Zo zag je het Chassé Theater nog nooit.

938647 foto label 9

De eerste clubtour start om 21.00 uur. Vervolgens vertrekt er ieder kwartier een nieuwe tour. Laatste tour: 23.30 uur. Reserveer!

 Bestel je kaarten hier!

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in