Doneren en sponsoring

Doneren en sponsoring

Steun talentontwikkeling

Toneelgroep Oostpool hecht veel waarde aan talentontwikkeling: door het publiek én de makers van de toekomst een kans te geven zich met het toneel te verbinden en te groeien in het vak. We kunnen dit niet alleen: onze vaste groep donateurs zorgt met een jaarlijkse gift voor een extra steun aan onze talentontwikkelingsprojecten.

Op welke vlakken doen we aan talentontwikkeling?

  1. We bieden samen met Theater Sonnevanck voorstellingen voor jongeren (12+ en 14+) in onze reizende vrachtwagentrailer en brengen acteurs naar de klas.
  2. We bieden activiteiten waarin jongeren zelf kunnen meedoen en zelfs de stap naar het professionele circuit kunnen maken, zoals de coming-of-age-voorstellingen en de vooropleiding Oost.
  3. We bieden jonge makers en acteurs de kans zich bij ons te ontwikkelen, zoals met de voorstelling die we ieder jaar maken met de derdejaars studenten van ArtEZ Toneelschool en door het binden van talentvolle makers en jonge acteurs voor een volgende stap in hun toneelcarrière.

Vind jij het ook belangrijk dat jongeren kennismaken met theater en talent zich verder kan ontwikkelen? Word dan donateur! De giften komen volledig ten goede aan talentontwikkeling én je krijgt er enkele leuke voordelen voor terug.

Word donateur

Je kunt eenmalige giften storten op rekeningnummer NL21RABO0310620740 op naam van Stichting Toneelgroep Oostpool of doneren bij aankoop van een kaartje voor een van onze voorstellingen. Je kunt er ook voor kiezen ons jaarlijks te steunen met een vast bedrag. Hiervoor krijg je, afhankelijk van het bedrag, een tegenprestatie. Het donateurschap is jaarlijks opzegbaar, het bedrag wordt aan het begin van het theaterseizoen (september) afgeschreven via een automatische incasso.

Doneer jaarlijks €25,- en ontvang:
• Een speciale donateursnieuwsbrief met achtergrondinformatie
• Uitnodiging voor openbare repetities
• Uitnodiging voor de jaarlijkse donateursavond rondom talentontwikkeling
• 10% korting op producten in onze webshop

Doneer jaarlijks €50,- en ontvang:
• Alle bovengenoemde voordelen
• Twee vrijkaarten voor de jaarlijkse productie met ArtEZ-toneelstudenten

Doneer jaarlijks €100,- en ontvang:
• Alle bovengenoemde voordelen
• Jaarlijks een exclusief premièrebezoek
• Jaarlijks lunchen met het gezelschap en een ontmoeting met de directie

Aanmelden & vragen
Je kunt je aanmelden als donateur door een email te sturen naar: geven@toneelgroepoostpool.nl of bel naar 026-4437655.

Fiscale voordelen

Omdat Toneelgroep Oostpool een erkent goed doel is (ANBI-status), zijn giften aan het gezelschap aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Eenmalige giften zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Als je een periodieke gift voor een minimum van vijf jaar vastlegt, geldt extra belastingvoordeel: je gift is dan 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Om aftrekbaar te zijn van de belasting moet de gift worden vastgelegd met een overeenkomst periodieke giften. Bereken hier je belastingvoordeel.

Er zijn ook andere mogelijkheden het steunen van Toneelgroep Oostpool middels schenkingen en nalatenschappen. Voor meer informatie en advies over deze mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen met Michiel Nannen: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-4437655.

Sponsoring

Toneelgroep Oostpool werkt graag samen met het bedrijfsleven. Dat kan in de vorm van op maat samengestelde programma's voor relatiebeheer of bijvoorbeeld in het ontwikkelen van strategieën voor het gezamenlijk benaderen van doelgroepen. Meerdere bedrijven gingen je al voor >>

Geïnteresseerd? Neem contact op met Michiel Nannen, zakelijk directeur, voor meer informatie. Hij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden: michiel@toneelgroepoostpool.nl | 026-4437655

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in