Doneren en sponsoring

Doneren en sponsoring

Steun talentontwikkeling

Toneelgroep Oostpool is al ruim zestig jaar de jonge hond van het Nederlands toneel. Uniek is de manier waarop talentontwikkeling geïntegreerd is in de algehele werking. Dit zie je bijvoorbeeld terug in Theatervooropleiding Oost, onze Coming of Age voorstellingen waaraan 40 jongeren meewerken en schoolvoorstellingen in onze tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer. Maar het komt ook tot uiting in het aantrekken van jonge makers en de voorstelling die we ieder jaar maken met het derde jaar van ArtEZ Toneelschool. 

Vind jij het ook belangrijk dat we veel aandacht blijven besteden aan talentontwikkeling en jongeren op diverse manieren kennis laten maken met theater? Word dan donateur! Toneelgroep Oostpool is sinds 2008 een erkend goed doel (ANBI), waardoor giften aan het gezelschap aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Je kunt je giften storten op rekeningnummer NL21RABO0310620740 op naam van Stichting Toneelgroep Oostpool of doneren bij aankoop van een kaartje voor een van onze voorstellingen. Bedankt!

Sponsoring

Toneelgroep Oostpool werkt graag samen met het bedrijfsleven. Dat kan in de vorm van op maat samengestelde programma's voor relatiebeheer of bijvoorbeeld in het ontwikkelen van strategieën voor het gezamenlijk benaderen van doelgroepen. Meerdere bedrijven gingen je al voor >

Je bent al sponsor van Toneelgroep Oostpool vanaf € 500,- per jaar. Geïnteresseerd? Bel Ruud van Meijel, zakelijk directeur, voor meer informatie. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden. | t (026) 443 76 55. 

 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in