Vacatures

Vacatures

Toneelgroep Oostpool is een groot, nationaal theatergezelschap dat al meer dan zestig jaar Arnhem als thuisbasis heeft. Jaarlijks realiseert het gezelschap ruim vierhonderd theater-voorstellingen en activiteiten voor meer dan vijfenvijftigduizend bezoekers in de leeftijd vanaf twaalf jaar. Het gezelschap speelt in het hele land in schouwburgen, in vlakke-vloertheaters, op (zomer)festivals, op locatie, op scholen en vooral ook in het eigen theater ‘Huis Oostpool’. Het aanbod voor scholen realiseert het gezelschap in alliantie met Theater Sonnevanck uit Enschede. Bekijk hier de voorstellingen van dit seizoen >

Het Bestuur van de Stichting Toneelgroep Oostpool wordt gevormd door zakelijk directeur Ruud van Meijel en artistiek directeur Marcus Azzini. Die laatste geeft leiding aan het artistiek team dat eveneens bestaat uit de makers Sarah Moeremans, Jeroen De Man en Timothy de Gilde. Centraal in hun werk staat de vraag: "Hoe nu mens te zijn?'. Dat levert artistiek gedurfde en maatschappelijk betrokken voorstellingen op. Toneelgroep Oostpool gelooft in theater als middel voor 'ontmoetingen' met andere mensen, tijden en denkbeelden.

In totaal zijn er ruim twintig medewerkers in vaste dienst bij Toneelgroep Oostpool en worden er per theaterseizoen zo'n honderd acteurs, schrijver en ontwerpers en medewerkers op projectbasis betrokken.

Het gezelschap is onderdeel van de landelijke basisinfrastructuur voor de kunsten en ontvangt subsidie van het ministerie van OCW, de provincies Gelderland en Overijssel en de gemeente Arnhem. Vooraanstaande bedrijven als Dirkzwager advocaten & notarissen, VGZ en AkzoNobel steunen het gezelschap.


 

Per augustus/september 2017 zoekt het gezelschap een:

Stagiair(e) PR & Marketing

De organisatie |
De marketingafdeling is georganiseerd als een projectorganisatie en bestaat uit een afdelingshoofd, twee projectmarketeers, een marketing coördinator en een kassamedewerker. Totaal werken bij Toneelgroep Oostpool 25 mensen in vaste dienst. Het gezelschap is een van de vier grote toneelgezelschappen van het land en trekt ongeveer 50.000 bezoekers per jaar.

Als stagiair(e) van Toneelgroep Oostpool |
denk je mee over de marketing en pr strategie voor theaterproducties
ondersteun je de verschillende onderdelen van de afdeling 
onderhoud je contacten met de theaters 
krijg je ruimte voor eigen projecten 
ben je verantwoordelijk voor de telefoon
word je ook ingepland als gastheer/dame bij onze voorstellingen

Functie-eisen |
studerend voor een marketing/communicatie- of een culturele opleiding  op minimaal HBO-niveau
creatief en accuraat
gevoel voor humor
ondernemend en communicatief
teamworker
affiniteit met theater

Wij bieden |
een boeiende en leerzame stageplaats
stagevergoeding volgens CAO (€300,- per maand bij fulltime dienstverband)
de ruimte tot het nemen van eigen initiatief
het werken achter de schermen bij een groot toneelgezelschap
het gratis bezoeken van voorstellingen

Informatie en reactie |
Duur van de stage in overleg (minimaal drie maanden), 4 a 5 dagen in de week.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen Heinen, marketing coordinator 026-4437655. Stuur je motivatie en CV voor de 1 juli 2017 naar publiciteit@toneelgroepoostpool.nl.                                                 

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in