Allemaal Mensen

Regie | 2 maart 2018

"Een gouden formule" | Theaterkrant ★★★★

Vijftien podiumkunstenaars. Geen script, geen repertoire. Zo dicht mogelijk op de actualiteit, op wat we nú meemaken en voelen. Met Allemaal Mensen benadert regisseur Marcus Azzini de schouwburg als een gemeenschapshuis, waarin we elkaar ontmoeten en samen iets ervaren. Azzini: “Ik wil niet laten zien dat de wereld kut is, dat weten we al. Ik wil laten zien dat we elkaar hebben en dat dat de redding is. We moeten niet op zoek naar de waarheid, maar naar elkaar.”

Allemaal Mensen flirt met de grenzen van het theatergenre: wat begint als korte voorstellingen op festivals, waaronder op 2 maart tijdens de Week van Toneelgroep Oostpool, bouwt op tot een avondvullend theaterprogramma in de grote zaal in het najaar van 2018. Met dit project slaat Azzini een nieuwe weg in. Geloof ons, hier wil je echt bij zijn!

Vrijdag 2 maart - Allemaal Mensen #1, #3, en #4 - Stadstheater Arnhem. Kaarten >

regie Marcus Azzini | spel o.a. *in wisselende samenstelling) Abe Dijkman, Florian Myjer, Tim Olivier Somer, Casper Nusselder, Valentijn de Hingh, Milou van Duijnhoven

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in