Allemaal Mensen

Regie | zomer 2018

"Een gouden formule" | Theaterkrant ★★★★

 “Ik wil niet laten zien dat de wereld kut is, dat weten we al. Ik wil laten zien dat we elkaar hebben en dat dat de redding is. We moeten niet op zoek naar de waarheid, maar naar elkaar,” aldus Marcus Azzini.  

Allemaal Mensen flirt met de grenzen van het theatergenre: wat begint als korte voorstellingen op festivals, waaronder tijdens Theaterfestival de Parade 2018, bouwt op tot een avondvullend theaterprogramma in de grote zaal in het najaar van 2018. De vraag ‘Hoe kun je je identificeren met iemand die niet hetzelfde is als jij?’ loopt als een rode draad door het project heen.  

Met dit project slaat Azzini een nieuwe weg in. Geloof ons, hier wil je echt bij zijn!

Waar?

Allemaal Mensen #5 & #6: Theaterfestival de Parade 2018 >

regie Marcus Azzini | spel o.a. (in wisselende samenstelling) Abe Dijkman, Milou van Duijnhoven, Valentijn de Hingh, Florian Myjer, Casper Nusselder, Tim Olivier Somer | tekstbijdrage: Hannah van Wieringen

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in