Allemaal Mensen #1&2

Regie

Over de kracht van verbeelding

"Een gouden formule" | Theaterkrant ★★★★

Toneelgroep Oostpool maakt een reeks korte voorstellingen getiteld Allemaal Mensen. Het zijn miniatuurportretten van twee mensen die elkaar ontmoeten. In een spel tussen werkelijkheid en fictie toont regisseur Marcus Azzini de kracht van theater. Wat echt is of gespeeld is gaandeweg niet meer te onderscheiden, maar de oprechtheid van de ontmoeting staat vast. In de loop van de tijd zal Azzini steeds meer van deze theaterpareltjes aaneenrijgen om ze uiteindelijk gezamenlijk als een portrettengalerij te tonen. 

Liefde=Liefde
Als je je goed voelt lach je. Zodra je gezicht zich tot een glimlach plooit maken je hersenen endorfine aan. Of die lach nu uit verbeelding of realiteit voortkomt maakt niet uit. Gevoelens van geluk kun je zelf opwekken. Theater werkt net zo, als energiegenerator. Allemaal Mensen doet een aanspraak op de verbeeldingskracht van de toeschouwer met een lach en liefdevol gevoel tot gevolg.

regie Marcus Azzini | spel o.a. Abe Dijkman, Florian Myjer, Tim Olivier Somer & Casper Nusselder

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in