Oostpool Weekend Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen & LUX

| 17.11 & 18.11.17

Oostpool Weekend Nijmegen

In het weekend van 17 en 18 november pakken we groots uit in Stadsschouwburg Nijmegen en LUX. We trakteren Nijmegen tijdens het Oostpool Weekend in twee dagen drie voorstellingen: The Intelligent Homosexual's Guide to Capitalism and Socialism with a Key to the Scriptures or iHo, Kinderen van Judas en Gender (12+). Daarnaast zijn er inspirerende nagesprekken en inleidingen, Oostpool Store én tot slot een feest (Club Oostpool) op zaterdag in de Stadsschouwburg. Dé kans om ons te ontmoeten en beter te leren kennen!

Club Oostpool
Op zaterdagavond eindigt het Oostpool Weekend Nijmegen met Club Oostpool: een energiek en theatraal minifestival vol kunsten. Een kleurrijk gezelschap jonge kunstenaars uit de dans, muziek en theaterwereld komen eenmalig samen om een unieke avond te creëren. Het theatercafé van Stadsschouwburg Nijmegen wordt omgetoverd tot playroom vol theater, performances, dichters, jong talent en live muziek. Met o.a. REINDIER, Mensen zeggen dingen en tekst van Jibbe Willems. De clubavond mondt als vanzelf uit in een feest met DJ Chefs de Partie alias Dagschotel.

Programma Oostpool Weekend Nijmegen
Vrijdag 17 november
15:00    Gender | LUX (nagesprek met COC Nijmegen en Timothy de Gilde) (uitverkocht)
17:00    Gender | LUX
20:30    Kinderen van Judas | LUX (19:30 inleiding door Jeroen De Man en Fanne Boland)
Pop-Up Store in benedenfoyer LUX vanaf 18:30 uur.

Zaterdag 18 november
15:00    Gender | LUX (uitverkocht)
17:00    Gender | LUX (uitverkocht)
19:30    The Intelligent Homosexual's Guide to Capitalism and Socialism with a Key to the Scriptures or iHo | Stadsschouwburg Nijmegen (met inleiding 18:30)
21:30    Club Oostpool | Stadsschouwburg Nijmegen
Pop-up Oostpool Store vanaf 18:30 uur in Stadsschouwburg Nijmegen.

Bestel je tickets voor de voorstellingen en de rest van het programma via www.stadsschouwburgendevereeniging.nl en www.lux-nijmegen.nl

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in