Huis Oostpool

Update: gevolgen coronamaatregelen voor Toneelgroep Oostpool

Laatste update: dinsdag 2 februari 2021

Door de voortdurende coronacrisis en de aangescherpte maatregelen ziet Toneelgroep Oostpool de komende maanden geen of aanzienlijk minder mogelijkheden om publiek te ontvangen. Theaters blijven langer gesloten en er is nog geen zicht op wanneer en voor hoeveel publiek ze weer open mogen. Met pijn in ons hart hebben we besloten tot aan de zomer onze voorstellingen en tournees te annuleren. De première en tournee van De Profundis | uit de diepte roep ik en hernemingen van Liefdesziek en Laura H.  komen te vervallen. Kaartkopers ontvangen hierover bericht van het desbetreffende theater*. In de periode tot de zomer proberen we – wanneer de maatregelen het toelaten – wel voor publiek te spelen in Arnhem.

Toneelgroep Oostpool lanceert binnenkort Oostpool Stream. Wekelijks streamen we live een voorstelling vanuit Huis Oostpool. Binnenkort hoor je hier meer over!

* Heb je kaarten gereserveerd voor een voorstelling in Huis Oostpool: je ontvangt binnenkort van ons bericht met de mogelijkheid tot verplaatsing naar een andere speeldatum, een tegoedbon, donatie of restitutie.

Overig nieuws

Meer nieuws

Sluiten