Laura H. | Toneelgroep Oostpool | Bas de Brouwer

Vacatures & stages

Toneelgroep Oostpool is één van de vier grote landelijk gesubsidieerde toneelgezelschappen in de Basisinfrastructuur met Arnhem als thuisbasis. Het gezelschap ontvangt subsidie van het ministerie van OCW, de provincies Gelderland en Overijssel en de gemeente Arnhem. Vooraanstaande bedrijven steunen Oostpool.

Toneelgroep Oostpool maakt voorstellingen over onderwerpen waar we het vandaag en morgen over moeten hebben. En dat doen we bij voorkeur met zoveel mogelijk verschillende mensen, met verschillende achtergronden en inzichten. Niet alleen in ons aanbod, maar ook in de personele samenstelling van onze organisatie streven we diversiteit na.

Maatschappelijk betrokken, artistiek gedurfd en noodzakelijk actueel. Dat is Toneelgroep Oostpool. ‘Hoe nu mens te zijn?’ is de vraag die aan al onze voorstellingen en activiteiten ten grondslag ligt.
Jaarlijks zien zo’n 75.000 mensen een productie van Toneelgroep Oostpool. We spelen in de grote zalen, kleine zalen, op festivals en scholen. Met onze voorstellingen in een reizende theatertrailer bereiken we ruim 15.000 middelbare scholieren, voornamelijk in Oost-Nederland. Bij Oostpool werken 30 vaste medewerkers. Jaarlijks komen daar bijna 200 mensen bij die zich voor korte tijd aan het gezelschap verbinden.

En hoewel we als groot, nationaal theatergezelschap het land doorkruisen met onze producties, vinden we al ruim 65 jaar ons thuis in Arnhem. Huis Oostpool is dé plek waar we experimenteren, maken, proberen, monteren en spelen. Waar we een podium zijn voor jonge makers, aanstormende talenten en gevestigde gezelschappen uit stad, regio en land, die we een warm hart toedragen. Huis Oostpool, een plek waar zoveel mogelijk mensen zich thuis mogen en kunnen voelen.

We werken bij voorkeur met en voor zoveel mogelijk verschillende mensen, met verschillende achtergronden en inzichten. Niet alleen in ons aanbod, maar ook in de personele samenstelling van onze organisatie streven we diversiteit na.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures;


Wij zijn op zoek naar een

STAGIAIR BEDRIJFSECONOMIE (management rapportage)
24 – 40 uur per week per september 2021

Iemand bij wie de liefde voor kunst en cijfers hand in hand gaan

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht in een creatieve organisatie? Lees dan vooral verder!

Toneelgroep Oostpool is een van de grootste landelijk culturele BIS instellingen. Wij bieden jou de mogelijkheid om een geautomatiseerd budget- en rapporteringsysteem op te zetten.
Dit te ontwikkelen systeem moet de verschillende afdelingshoofden binnen de organisatie real-time financiële informatie bieden.
Tijdens het traject word je ondersteund en begeleid door de controller.

Wat ga je doen |

  • Je assisteert bij het ontwikkelen van eerder genoemd systeem.
  • Je bent verantwoordelijk voor budgetrapportage aan management en directie.
  • Je adviseert over verdere optimalisatie van de financiële procedures.

Wie ben jij |

Je bent een integere specialist in je vakgebied die onze dagelijkse financiële administratie kan beheren, helpt bij het rapporteren aan onze subsidieverstrekkers en de controller assisteert bij het verder ontwikkelen van interne financiële procedures en rapportage formats.

Daarnaast is het volgende op jou van toepassing:

  • Je studeert in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy op hbo-niveau
  • Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent mensgericht

Wij bieden |

  • De ruimte om het beste uit jezelf te halen en verder te ontwikkelen.
  • Stagevergoeding € 350,00 bruto per maand o.b.v. fulltime.
  • Een informele werkomgeving in een fraai pand in de binnenstad van Arnhem.
  • Gedreven collega’s die de ambitie delen om de positie van Toneelgroep Oostpool als groot landelijk opererend gezelschap nog verder uit te bouwen.

Reactie |

Denk jij: dit is mijn stage of afstudeeropdracht! Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je motivatie met cv (en vragen over de procedure) uiterlijk 31 mei 2021 naar solliciteren@toneelgroepoostpool.nl met o.v.v. Vacature STAGIAR BEDRIJFSECONOMIE. We plannen een eerste ronde gesprekken in de week van 7 juni. Vragen over de inhoud van de vacature mail je naar Sivan Taha, controller, via Sivan@toneelgroepoostpool.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.

Sluiten