Allemaal Mensen | Toneelgroep Oostpool | Sanne Peper

Vacatures & stages

Toneelgroep Oostpool maakt voorstellingen over onderwerpen waar we het vandaag en morgen over moeten hebben. En dat doen we bij voorkeur met zoveel mogelijk verschillende mensen, met verschillende achtergronden en inzichten. Niet alleen in ons aanbod, maar ook in de personele samenstelling van onze organisatie streven we diversiteit na.

Maatschappelijk betrokken, artistiek gedurfd en noodzakelijk actueel. Dat is Toneelgroep Oostpool. Hoe nu mens te zijn? is de vraag die aan al onze voorstellingen en activiteiten ten grondslag ligt. Jaarlijks zien zo’n 70.000 mensen een productie van Toneelgroep Oostpool. We spelen in de grote zalen, kleine zalen, op festivals en scholen. Met onze voorstellingen in een reizende theatertrailer bereiken we ruim 15.000 middelbare scholieren, voornamelijk in Oost-Nederland. Bij Oostpool werken 30 vaste medewerkers en daar vouwen zich jaarlijks bijna 200 mensen omheen die zich voor korte tijd aan het gezelschap verbinden.

En hoewel we als groot, nationaal theatergezelschap het land doorkruizen met onze producties, vinden we al ruim 65 jaar ons thuis in Arnhem. Huis Oostpool is dé plek waar we experimenteren, maken, proberen, monteren en spelen. Waar we een podium zijn voor jonge makers, aanstormende talenten en gevestigde gezelschappen uit stad, regio en het land, die we een warm hart toedragen. Huis Oostpool, een plek waar zoveel mogelijk mensen zich thuis mogen en kunnen voelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Sluiten