a balladeer

| 30.11.2019

a balladeer

Marinus de Goederen, beter bekend als a balladeer, duikt deze zomer de studio in om nieuw materiaal op te nemen. En dit najaar gaat de singer-songwriter weer solo op tour. Tijdens zijn shows laat hij ongetwijfeld al het een en ander van dat nieuwe materiaal horen. En uiteraard staat de hit Swim With Sam en andere publieksfavorieten ook gewoon op de setlist.

a balladeer
In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle Swim With Sam stond tien jaar in de Top 2000. Begin 2017 bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. Zijn laatste album verscheen eind 2017. Het anti-kerstalbum December werd door middel van crowdfunding gefinancierd. Door zijn trouwe fanbase had De Goederen het gewenste bedrag binnen drie dagen bij elkaar.

 Dit zitconcert is een samenwerking tussen Luxor Live en Oostpool en vindt plaats in Huis Oostpool.

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in