Hoe nu mens te zijn?

Hoe nu mens te zijn?

Op het wereldtoneel botst het hard. De naschokken raken je tot in je huiskamer. Het maakt je misschien machteloos, bang of je kruipt in je schulp.

Toneelgroep Oostpool gelooft in theater als middel voor ‘ontmoetingen’ met andere mensen, tijden en denkbeelden. In onze voorstellingen laten we je ervaren dat gevoelens tegenstrijdig kunnen zijn en gedachtes kunnen veranderen. Dat we samenleven met andere mensen, die zich net als wij elke dag opnieuw verhouden tot de onbevattelijkheid van ons bestaan. Hoe nu mens te zijn?

Onze nieuwste voorstelling is The Intelligent Homosexual's Guide to Capitalism and Socialism with a Key to the Scriptures or iHo. Aan de keukentafel van de familie Marcantonio komen eigentijdse kwesties samen: idealisme, religie, alternatieve gezinsvormen, migratie en euthanasie. Een aansprekend verhaal over mensen zoals jij.

Hoe nu mens te zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  1. Volg het repetitieproces van onze nieuwe producties, ontvang als eerste uitnodigingen voor openbare repetities, kijk mee met de inspiratiebronnen van onze makers en nog veel meer. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
  2. Vul een geldig e-mailadres in