Te gast in Huis Oostpool

Arnhemse Uitnacht

Arnhemse Uitnacht

Samenstelling Charli Chung | 24.01.2020

ALLES WAT THEATER IS | De grote verrassingsshow

Tijdens de Arnhemse Uitnacht tovert Oostpool vanaf 20:00 uur act na act uit de hoge hoed. Lokaal talent, gevestigde namen, lekker potje sporten, stand-up comedy, een heel orkest, sexy dans act, intieme monoloog of rondje speeddaten. Zonder programma, nooit langer dan kwartier en altijd verrassend. Kom en laat je overdonderen door… Ja, door wat eigenlijk? De rij voor het onverwachte was nog nooit zó lang…

De grote verrassingsshow wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. het artistieke team van Oostpool, ArtEZ Toneelschool, orkest de ereprijs, Frascati Producties, Aikido Stichting Arnhem, JOOST, Tg De Vlieg and many more!

Locatie: zaal Huis Oostpool
TOEGANG = GRATIS
INLOOP = VRIJ

Masterclass Timothy de Gilde

Arnhemse Uitnacht - Masterclass Timothy de Gilde

Arnhemse Uitnacht – Masterclass Timothy de Gilde

Timothy werkt sinds 2009 als regisseur voor Toneelgroep Oostpool. Met zijn jeugdtheatervoorstellingen oogst hij veel successen: een Zilveren Krekel (belangrijkste jeugdtheaterprijs) voor GTA5, Bromance en Pretpark en een Gouden Krekel voor Bromance (beste jeugdtheaterproductie). Hij is gastregisseur voor o.a. De Toneelmakerij (Amsterdam), Theater Sonnevanck (Enschede) en DOX (Utrecht).

Tijdens de Arnhemse Uitnacht geeft regisseur Timothy de Gilde een (besloten) Masterclass in het repetitiegebouw van Huis Oostpool. Met een groep toneelschool studenten en pas afgestudeerde acteurs gaat hij aan de slag met teksten van Magne van den Berg en Joachim Robbrecht.

Het resultaat van de Masterclass zal een onderdeel zijn van ALLES WAT THEATER IS | De grote verrassingsshow in de zaal van Huis Oostpool.

Sluiten