Te gast in Huis Oostpool

Oostpool Weekend Zwolle

Oostpool Weekend Zwolle

Schouwburg Odeon Zwolle | 22.03.18 t/m 24.03.18

Van donderdag 22 en vrijdag 23 maart krijgt Toneelgroep Oostpool de sleutel van Schouwburg Odeon. Wij trakteren Zwolle tijdens het Oostpool Weekend twee dagen lang op voorstellingen, feestjes en ontmoetingen. De voorstelling Romeo en Julia is twee avonden te zien én we feesten met Club Oostpool: een mini-festival vol kunsten. Dé kans om ons te ontmoeten en beter te leren kennen!

Romeo en Julia
Romeo en Julia, wie kent ze niet? Deze Shakespeare-klassieker is misschien wel het meest vertelde liefdesverhalen in de theatergeschiedenis. Het stuk weet al eeuwenlang steeds opnieuw te raken en te inspireren. In een wereld waarin iedereen zich laat leiden door geweld, vechten de jonge Romeo en Julia voor hun liefde voor elkaar. Regisseur Marcus Azzini laat zich opnieuw door dit verhaal inspireren. Zoals Romeo en Julia een antwoord zoeken in hun liefde zoekt Azzini naar nieuwe antwoorden en ontdekkingen in dit klassieke drama. Waar gaat dit stuk dat een onmogelijke liefde toont nu eigenlijk echt over? Waar komt de haat vandaan? En is het naïef om te denken dat we haat met liefde kunnen bestrijden?

Club Oostpool
Op donderdagavond beleef je een unieke Club Oostpool: een energiek en theatraal minifestival vol kunsten. Een kleurrijk gezelschap jonge kunstenaars uit de dans-, muziek- en theaterwereld komen eenmalig samen om een unieke avond te creëren. Schouwburg Odeon wordt omgetoverd tot playroom vol theater, performances, dichters, jong talent en live muziek.

Programma Toneelgroep Oostpool Weekend
Donderdag 22 maart
19:00 Romeo en Julia | Dommerholtzaal
21:15 Club Oostpool | Hemminkzaal

Vrijdag 23 maart
17:30 Eat & Meet met acteurs | Café Foye
20:30 Romeo en Julia | Dommerholtzaal
Nagesprek met regisseur Marcus Azzini en acteurs Romeo en Julia in de bovenfoyer.

Ontmoet Oostpool en bekijk de expositie met scènefoto’s in de foyer van Schouwburg Odeon (doorlopend).

Sluiten